RelatedPost

Ziua Cinematografelor in Romania se sarbatoreste cu preturi speciale, pe 23 septembrie 2023

Asociația Operatorilor de Cinema, în parteneriat și cu sprijinul Ministerului Culturii, organizează sâmbătă, 23 septembrie, Ziua Cinematografelor care, pentru al doilea an consecutiv, îi așteaptă pe toți iubitorii de filme cu prețuri reduse întrega zi, la toate filmele și pentru toate formatele.

După numărul record de spectatori înregistrat în 2022, este anunțată nouă ediție a unui eveniment național care se dorește a deveni o tradiție și în țara noastră. Astfel, mai mulți operatori s-au alăturat inițiativei, iar cinefilii se vor putea bucura de experiența inegalabilă a marelui ecran, cu oferte promoționale, în 348 de săli de cinema participante, aflate în peste 30 de orașe.

Si uite asa, Ziua Nationala a Cinematografelor revine si in 2023, pe 23 SEPTEMBRIE.

E ziua in care Marile Ecrane Cinema City isi dau intalnire cu micile preturi: toata ziua, la orice film, in orice format – 2D, 3D, IMAX, 4DX, biletul este numai 10 lei/spectacol, iar meniul de popcorn mediu este si el doar 10 lei.

Ia-ti biletul aici: https://www.cinemacity.ro/cinemas/bacau/1804#/buy-tickets-by-cinema?in-cinema=1804&at=2023-09-23&view-mode=list

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *