RelatedPost

ROCK & SHOP cu ZDOB & ZDUB – 29.11.2013

Zdob si Zdub

“It’s a tribe
Dry wine and heavy guitars
An explosion of energy
The music of Sun
Roots
Rhythm
Dance…”

Ei sunt ZDOB [shi] ZDUB !

Înființată în 1994 de un grup de amici din Republica Moldova, Zdob și Zdub combină hardcore-ul și folclorul românesc/moldovenesc într-un mod unic și elegant, cu ceva de hip-hop, drum’n’bass, jungle, punk… cu alte cuvinte, un crossover muzical original, unde se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural…

Zdob și Zdub a concertat în peste 20 țări europene. De-a lungul anilor, au cântat în deschidere la formații cu renume mondial, precum: Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin’ Criminals, Linkin Park și altele.

În ianuarie 2012, Zdob și Zdub lansează un album în engleză, intitulat „Basta Mafia!”. Pentru prima oară formația colaborează cu un producător străin, și anume cu Marc Elsner (casa de discuri germană Asphalt Tango Records). Noul album este rezultatul unui îndelung proces de creație, fiind înregistrat atât la Chișinău, în Cuibul Studio, cât și în Germania, la Headroom Studio. În perioada februarie-martie 2012 trupa s-a aflat într-un turneu de promovare al noului album prin cele mai importante orașe din Germania, Austria, Ungaria, Elveția și Danemarca.

Albumul dat există și într-o versiune adaptată, realizată special pentru publicul din România și Republica Moldova și lansată de către MediaPro Music în primăvara 2013. Noua versiune a albumului „Basta Mafia!” va fi prezentată publicului în cadrul unui concert de excepție desfășurat la Arena Mall chiar de Black Friday – 29 noiembrie 2013.

Înainte de concert, echipa  Floare de Colț a avut o demostrație de make up și hairstyle în conformitate cu tendințele actuale. Totul s-a transformat într-un fashion show care a încântat privirile tuturor !

Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de Facebook: CLICK AICI

Detalii eveniment: CLICK AICI