RelatedPost

YVES ROCHER IN ARENA MALL: 01.07.2015

YVES ROCHER

Din 1 iulie 2015, se deschide un nou magazin in Arena Mall si anume Yves Rocher. Locatia magazinului este la parter, langa SABRINI. 

“Marca Yves Rocher inseamna astazi 30 de milioane de cliente de toate varstele care, gratie produselor noastre cosmetice, se simt frumoase, dar mai ales se simt bine!

Grija zilnica este aceea de a permite tuturor femeilor sa fie frumoase, oferindu-le tot ce e mai bun din plante, cu o singură conditie: aceea ca femeia si natura sa mearga impreuna in aceeasi directie si sa se respecte reciproc. Yves Rocher are:

#1. Respect pentru natura. O natura pe care nu ne-am dorit niciodata sa o utilizam fara a-i oferi ceva in schimb, adica a reduce cat mai mult posibil impactul nostru, chiar si cu ambitia de a o proteja.

#2. Respectul femeilor. In toate expresiile lor, in toate diferentele care exista intre ele, in toate momentele vietii si respectul evident pentru tenul si corpul lor, fara niciun compromis!

Aceasta privire precursoare si devotata este ADN-ul verde al marcii si a permis construirea, de-a lungul timpului a unei adevarate initiative eco-cetatenesti.

Prima editie a catalogului Ghidul Frumusetii a aparut in 1965, in Franţa. De 43 de ani, obiectivul sau este acelaşi: sa vina in intampinarea femeilor pentru a le oferi tuturor o frumuseţe libera si accesibila.”

WEB: Yves Rocher

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *