RelatedPost

VECTOR SMARTWATCH – UN CEAS INTELIGENT 100% ROMANESC

VECTOR_SMARTWATCH_UN_CEAS_INTELIGENT_ROMANESC

Din echipa Vector Watch fac parte Dan Tudose, Irina Alexandru, Andrei Pitiș, Joe Santana, iar principalul investitor este Radu Georgescu.

Smartwatch-ul Vector a fost lansat pe 19 martie 2015, în Elvetia, fiind un proiect derulat de antreprenori români  în colaborare cu Joe Santana, fostul CEO al Timex, unul dintre cei mai mari producători de ceasuri la nivel global. Despre planurile anjhtreprenorilor români în industria echipamentelor purtabile inteligente, așa cum este cazul smartwatch-ului Vector, au apărut informații încă de anul trecut.

Cel mai mare atu al smartwatch-ului Vector este autonomia bateriei, dezvoltatorii ceasului inteligent promițând că acesta va avea o baterie care va fi capabilă să funcționeze în regim non-stop timp de o lună, incredibil de mare dacă luăm în considerare faptul că bateria Apple Watch se va goli în maximum două zile. Acest lucru va fi posibil datorita unui sistem de operare diferit de ceea ce propun Android si iOS, dar și de construcție, ecranul fiind unul de tip alb-negru, care nu va irosi bateria dispozitivului atât de ușor.

Autonomia mare a smartwatch-ului s-ar putea să fie cel mai mare avantaj al ceasului pe piața de profil, asta în condițiile în care ceasul inteligent va dispune de toate funcțiile unui dispozitiv de profil, având posibilitatea de a fi la curent cu notificările primite pe telefon, cu ora sau cu alte informații necesare. În plus, ecranul este mereu aprins, însemnând că notificările și ora vor fi mereu la vedere, fără să fie nevoie ca utilizatorul să apese vreun buton pentru a ști cât e ceasul.

Un alt avantaj al noului smartwatch este că acesta va fi compatibil atât cu sistemele de operare Android, iOS, dar și Windows Phone, dezvoltat de către Microsoft. Vector Smartwatch vine în mai multe versiuni cu design diferit, iar prețurile pornesc de la 200 de dolari.

La un așa preț, cu un design pe măsură și cu posibilitatea de a-l utiliza timp de o lună, linia de smartwatch-uri Vector promite să fie un best buy al categoriei. Faptul că dispozitivele sunt creația unor români, ne face să ne bucurăm și mai mult.

YOUTUBE: AICI

MAI MULTE DETALII GASITI PE SITE: AICI

by Adriana V.

8 thoughts on “VECTOR SMARTWATCH – UN CEAS INTELIGENT 100% ROMANESC

  1. Avatar laurentiu says:

    salut.
    cum il pot cumpara?

  2. Avatar Mirea says:

    Vreau si eu un ceas cum pot să-l achiziționez este pt cadou soțului meu face frumoasa vârsta de 50 de ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *