RelatedPost

“VARA ASTA TOATA LUMEA CASTIGA” LA CINEMA CITY!

VARA ASTA TOATA LUMEA CASTIGA LA CINEMA CITY_iulie-august 2015

Cate filme crezi ca poti sa vezi la cinema in aceasta vara? Fiecare dintre ele iti aduce un cadou! Pentru ca pana pe 31 august, toata lumea castiga la Cinema City Romania! Hai si tu, alege-ti filmul preferat si castiga unul din cele 850.000 de premii!

Biletele iti aduc automat cate un talon razuibil cu ajutorul caruia castigi premii instant. In plus, completeaza talonul si te poti inscrie in cursa pentru marile premii: una dintre cele 4 vacanţe in Grecia sau o croaziera pe Marea Mediterana!

Campania promotională se va desfasura in toate cinematografele Cinema City Romania (Cinema City Arad Atrium, Cinema City Arad GTC, Cinema City Bacau, Cinema City Baia Mare, Cinema City Braila, Cinema City Cluj Iulius, Cinema City Cluj Polus, Cinema City Constanta, Cinema City Constanta City Park, Cinema City Cotroceni, Cinema City Iasi, Cinema City Mega Mall, Cinema City Pitesti, Cinema City Ploiesti, Cinema City Ploiesti Afi, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Târgu Mures, Cinema City Targu Jiu, Cinema City Timisoara).

Pot lua parte la aceasta campanie promotionala toate persoanele fizice cu varsta de cel putin 18 ani impliniti la data inceperii campaniei promotionale, care achizitioneaza un bilet in cinematografele Cinema City Romania enumerate mai sus in timpul perioadei campaniei.

Taloanele razuibile din cadrul campaniei promotionale se acorda numai pentru achizitiile de bilete, indiferent de pretul biletului achizitionat. In promotie sunt cuprinse numai biletele achizitionate de la casele de bilete ale cinematografelor Cinema City Romania enumerate mai sus, biletele achizitionate online pe site-ul www.cinemacity.ro și voucherele pre-platite, in momentul inlocuirii acestora cu bilete pana la data incheierii promotiei.

Pentru a beneficia de taloanele razuibile din cadrul promotiei, clientul trebuie sa achite biletul in numerar, prin card bancar sau sa prezinte la casa de bilete un voucher pre-platit.

Campania promotională “Vara asta toata lumea castiga!” nu se aplica biletelor obtinute gratuit si nici voucherelor pentru salariatii Cinema City preschimbate in bilete la casa.

Premiile din categoria “Premii instant” pot fi utilizate/revendicate pana la data de 30 septembrie 2015 inclusiv, in limita disponibilitatii in cinematografe.

DETALII DESPRE CONDITIILE DE PARTICIPARE SI PREMII AICI si AICI.

PERIOADA CAMPANIEI: 10 iulie – 31 august 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *