RelatedPost

CASATORESTE-TE PENTRU O ZI, DE VALENTINE`S DAY @ Arena Mall! – 14.02.2016

Valentine's Day 2016 Arena Mall_TNL Bacau

Tineretul National Liberal (TNL) si Clubul Studentilor Liberali Bacau (CSL) organizeaza duminica, 14 februarie 2016, in Arena Mall Bacau, pentru al VIII-lea an consecutiv, evenimentul “Casatoreste-te pentru o zi”, de Valentine’s Day.

Astfel, duminica, incepand cu orele 13.00, asteptam cuplurile indragostite in incinta Arena Mall – parter, in fata altarului unde vom oficia casatoriile pentru o zi.

Pana dupa ora 20:30, estimam ca peste 150-200 de cupluri vor fi trecute in registrul casatoriilor, dorind astfel sa aiba certificatul de casatorie pentru o zi, ceremonia de oficiere avand loc intr-un decor festiv. Cu ajutorul sponsorilor, speram sa reusim si in acest an sa oferim un numar record de premii surpriza cuplurilor proaspat casatorite, prin tragere la sorti pe loc.

Totodata, punem la dispozitia cuplurilor, in mod gratuit, peste 400 de verighete realizate la comanda, un fotograf profesonist ce va fi alături de noi pe toata durata evenimentului, precum si certificatele de casatorie realizate dintr-un material deosebit.

Suntem convinsi ca va fi un eveniment de succes cu multe premii si o atmosfera pe cinste. Arena Mall va oferi vouchere la Club Arena (bowling&biliard) si abonamente la sala Arena Fitness Club.

Nu vor lipsi din cadru momentele amuzante, diferite manifestari ale dragostei si emotiile celor care se casatoresc, fie si pentru o zi!

START EVENIMENT: Duminica, 14 februarie 2016, orele 13:00 – parter.

De asemenea, Crucea Rosie Romana filiala Bacau este alaturi de indragostiti in acest weekend, de vineri pana duminica, intre orele 13.00-21.00, in incinta Arena Mall. Voluntarii vor masura tensiunea doritorilor si vor “determina” astfel daca inimile lor sunt pregatite de Valentine’s Day, dar va vor astepta si cu suprize atat pentru cei indragostiti, cat si pentru cei care sunt in cautarea lui Cupidon.

PAGINA EVENIMENT: facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *