RelatedPost

VACANTA DE 5 STELE IN GRECIA: 01-31 IULIE 2015

VACANTA DE 5 STELE IN GRECIA_01-31 IULIE 2015

Vara asta, Arena Mall te trimite in frumoasa insula Rhodos din Grecia, la un hotel de 5 stele cu totul inclus!

CASTIGATOAREA SEJURULUI IN GRECIA ESTE Dascalu Alina-Nuti, din Bacau (cumparaturi de peste 200 lei in magazinul Be in Time din Arena Mall in perioada campaniei). 

Hotelul este situat aproape de plaja si dispune de gradina, biliard, jacuzzi, sezlonguri si umbrelute gratuite la plaja si la piscina, lobby, lift, internet, baruri, magazin de bijuterii, mini-market, un restaurant principal si unul a-la-carte, terasa, centru wellness. Pentru copii: mini-club, piscina separata si teren de joaca.

Gratuit: aerobic, acces la terenul de tenis (cu inchirierea echipamentului), diving.

Regimul all inclusive cuprinde: toate mesele principale tip bufet, bauturi alcoolice si non-alcoolice locale, gustari disponibile pe tot parcursul zilei, torturi/produse de patiserie. De asemenea, sunt organizate programe de animatie pentru adulti de mai multe ori pe saptamana si spectacole cu muzica live.

La aceasta campanie promotionala poate participa orice persoana fizica, de cetatenie romana, cu domiciliul in România, cu varsta peste 18 ani, care a intrat in posesia talonului (aflat in magazinele participante din centrul comercial) si care indeplineste, in mod cumulativ, urmatoarele conditii:

a) sa faca cumparaturi de cel putin 200 lei in cadrul magazinelor participante din incinta Arena Mall Bacau in perioada 01 iulie – 31 iulie 2015. Conditia absolut obligatorie este ca suma de 200 lei sa fie pe un singur bon fiscal.

b) sa completeze talonul de participare primit la unul din magazinele participante la campania „VACANTA DE 5 STELE”, cu datele personale corecte;

c) sa respecte prevederile prezentului regulament precum si orice alte indicatii date de organizator in vederea desfasurarii in conditii normale a concursului.

SUNT INCLUSE:

  • 2 bilete de avion pentru o  calatorie dus-intors;
  • Bagaj de cabina;
  • Taxe de aeroport;
  • Transfer shuttle aeroport-hotel;
  • Sejur de 4 nopti;
  • Regim all inclusive.

PERIOADA CAMPANIEI: 01 – 31 IULIE 2015

REGULAMENT: AICI

PARTENERI: agentia de turism TUI TRAVEL CENTER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *