RelatedPost

UPGRADE … CHEVROLET IMPALA

UPGRADE_CHEVROLET_IMPALA_Arena_Mall_Bacau

A devenit o modă ca mașinile apreciate cu câteva decenii în urmă să fie readuse la viață. Rând pe rând au fost reinventate Volkswagen Beetle, Mini sau Fiat 500, mașini fiabile, economice, dar care întorc priviri pe stradă datorita design-ului atractiv. Însă Chevrolet a trecut la nivelul următor, prezentând o nouă variantă a clasicului Chevrolet Impala.

Primul model datează din 1957 și a fost o mașină foarte apreciată timp de câteva generații.  În anii ’60, Impala era poziționat sub Chevrolet Caprice și peste Chevrolet Biscayne și Chevrolet Bel Air, la categoria lux. Impala este numit după antilopa africană cu același nume și se deosebește de alte mașini, datorită stopurilor ei. Impala este cel mai cunoscut nume de mașină al concernului General Motors și al Americii. În 1965 au fost vândute peste un milion de exemplare, acest lucru este catalogat drept un record. Actual, Impala este pe locul 8 drept cea mai vândută mașină și pe locul 5 la vânzări de modele sedan în SUA.

Noua versiune are un aspect masculin și robust iar partea frontală este aceeași cu a lui Traverse Facelift. Se pare că aceasta va fi noua față a mașinilor Chevrolet, inclusiv a celor care vizează piața din Europa.

Noua versiune a revenit pe piața auto în anul 2006, însă adevărata reinventare a modelului clasic o reprezintă Chevrolet Impala, varianta 2014. Aceasta a fost prezentată pentru prima dată la salonul de la New York, în anul 2012.

Varianta actuală vine cu o versiune de bază, un motor V6 de 2.6 litri în patru cilindri și cu 195 cai putere, având o transmisie automată în 6 trepte și tracțiune pe față. Varianta cea mai puternică va avea un motor V6 de 3,6 litri și 303 cp. Iar prețul începe de la 19.000 de euro, fără TVA.

Momentan, Chevrolet nu dă semne să intre cu Impala pe piața europeană, adresându-se în special pieței din SUA, dar e un semn că aceasta va fi noua înfățișare a mașinilor de serie vândute pe continentul nostru. 

Sursa: citestealtfel & www.chevrolet.com

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *