RelatedPost

UN MARTISOR PENTRU FIECARE @MELI MELO

Meli-Melo-martisoare-2017-noua-colectie-primavara-vara-2017-La-Passion

La Meli Melo – Paris noul sezon debuteaza, ca de fiecare data, la 1 februarie, cu colectia de primavara, urmata de campania pentru evenimentul Martisorului.

Aceasta este disponibila in magazine incepand cu 15 februarie si va invita sa descoperiti brose/martisoare realizate de designerii brandului, special pentru acest eveniment.

In cadrul colectiei se regasesc motive traditionale romanesti, motive cu semnificatii speciale pentru aceasta perioada, cum ar fi potcoava, cosarul, dar si elemente din natura si accesorii glam, pentru fashionistele mai putin traditionaliste.

***

Colecțiile vor fi disponibile în magazinele Meli Melo – Paris, dar și online, pe www.melimelo.ro.

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent deținând un total de 42 de magazine, dintre care 1 magazin tip outlet, 1 magazin în Chisinau și 2 magazine în Sofia.

Categoriile de produse care se găsesc în magazinele Meli Melo – Paris se adresează atât micuțelor domnișoare, dar și femeilor cu un stil vestimentar perfect conturat, independente, în căutare de accesorii, tendințe, noutăți în materie de modă.

Produsele disponibile în lanțul de magazine: cercei, coliere, brățări, eșarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genți, accesorii pentru sezonul estival (costume de baie, pareo sau evantaie), cele mai variate modele de accesorii de păr, dar și incălțăminte si piese vestimentare.

Un MARTISOR pentru fiecare! Iata cateva modele!

brosa 2_9.99 lei brosa 3_9.99 lei brosa 4_9.99 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *