RelatedPost

TRUCURI INEDITE CARE IMPLICA ULEIUL DE MASLINE

TRUCURI_INEDITE_CARE_IMPLICA_ULEIUL_DE_MASLINE

Pe lângă faptul că este unul dintre uleiurile sănătoase, delicios de consumat în salate și nu numai, știm că uleiul de măsline hrănește pielea și părul când este aplicat local. Însă acestea nu sunt toate modurile în care îl poți utiliza, prin urmare, iată la ce mai este util!

#1 Uleiul de măsline în loc de cremă de ras

Când rămâi fără cremă sau spumă de ras, poți folosi ulei de măsline. Acesta hidratează intens pielea și o lasă fină la sfârșit. În plus, pentru că este dens, nici lama nu alunecă, astfel că sunt șanse mai mici să te tai.

#2 Spune STOP…sforăitului

Dacă unul dintre voi sforăie necontenit în timpul nopții, o linguriță de ulei de măsline înainte de culcare poate rezolva această problemă. Astfel, gâtul va fi lubrifiat bine și nu vei mai sforăi.

#3 Redă strălucire mobilei din lemn masiv

Amestecă o lingură de ulei de măsline cu o lingură de zeamă de lămâie și agită bine soluția. Toarnă câte puțin pe o cârpă moale, curată, și șterge mobila (după ce a fost îndepărtat praful în prealabil). Lemnul își va recăpăta strălucirea.

#4 Un demachiant la îndemână

Este foarte important să îndepărtezi machiajul în fiecare seară, înainte de culcare. Dacă ți se întâmplă să rămâi fără soluție demachiantă, poți folosi un pic de ulei de măsline, turnat pe o dischetă demachiantă. Nu uita să clătești fața după ce te demachiezi!

#5 Repari un fermoar blocat cu ulei de măsline

Cu toții am trecut prin asta, măcar o dată! Neplăcerea creată de un fermoar blocat, mai ales când te grăbești, are o soluție care durează doar câteva secunde. Îmbibă capătul unui bețișor de ureche cu ulei de măsline, apoi întinde-l bine pe zimții fermoarului, trăgând de el în același timp, ca să se deblocheze.

#6 Uleiul de măsline, în ritualul de înfrumusețare

Acest ulei este foarte hrănitor pentru păr și piele și poate înlocui cu succes loțiunea de corp, balsamul sau masca de păr. Ca loțiune îl poți aplica în cantități mici (încât pielea să nu rămână uleioasă) după fiecare duș, iar ca balsam de păr sau mască ar trebui aplicat de la rădăcini și până la vârfuri cu cel puțin jumătate de oră înainte să te speli pe cap.

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *