RelatedPost

TRENCH-UL – MEREU ÎN LUMINA REFLECTOARELOR !

trench

Trench-ul este o piesă vestimentară versatilă, motiv pentru care îl poți achiziționa în orice perioadă a anului și purtat oricând, în orice lungime. Are o calitate de necontestat: te face să pari mai înaltă fără pic de efort.

Când vine vorba despre alegerea unei piese vestimentare cu un caracter “timeless” care chiar te face să te simți confortabilă dar în același timp, stilată, de ce să nu alegi unul croit perfect?

Dar de ce te-ai opri doar la atât?

Această piesă vestimentară și-a demonstrat mai mult decât suficient utilitatea sa și acum nu este doar “o piesă dintr-un tot unitar”, este chiar “piesa care face totul unitar”. Îl poți purta indiferent de zi sau ocazie.

Gândește-te la femeile care l-au ales înaintea ta și l-au purtat cu mândrie chiar cu un tricou și o pereche de blugi skinny, cu cea mai stilată rochie din garderobă: Audrey Hepburn în “Breakfast at Tiffany’s”, Deneuve în “Les Parapluies de Cherbourg”, Jackie Kennedy, Jean Shrimpton, Jane Birkin . . . Pantofii cu toc sunt un must-have și completează ținuta perfect!

În colecțiile de anul în curs, designerii au ales animal print-ul și culorile nude însă culorile tari nu sunt deloc de neglijat. O ținută fără cusur e completată de un trench roșu, albastru, portocaliu, fucsia sau verde.

Pentru un look chic poți opta pentru o curea care să iți definească talia – curea subțire dacă aveți un bust generos sau curea mai lată în cazul opus (nu contează dacă este din aceeași paletă de culori) sau un trench cu diverse aplicații metalice pe umeri sau pe mâneci.

Vorbind de accesorii, tot ce ai nevoie la acest look este de o pereche de ochelari de soare și o geantă maxi !

Pentru o piesă vestimentară care nu se demodează niciodată face sens să îți alegi ceva ce îți place, să fie de efect și la un preț bun!

Iată trench-urile noastre favorite și prețurile lor !

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *