Articole similare

TOTUL DESPRE PROGRAMUL DE FIDELITATE “Mereu Flanco”

programul de fidelitate mereu flanco

Programul de fidelitate Mereu Flanco, lansat anul trecut, îți aduce noi beneficii. Printre acestea se numără oferte speciale dedicate, prioritate la precomenzi și, dacă ești posesorul unui card de credit Flanco Cetelem MasterCard, ai posibilitatea de a acumula mai multe puncte de fidelitate pe care le poți folosi în rețeaua de magazine Flanco și pe www.flanco.ro.

„Programul de loialitate Mereu Flanco este o parte importantă din setul de beneficii pe care îl acordăm clienților, de aceea prioritatea noastră este să-l dezvoltăm într-un mod cât mai atractiv, pentru a ne respecta promisiunea de a fi mereu peste așteptări”, a declarat Radu Batrinu, Director Marketing Flanco Retail.

Una dintre facilitățile programului, unică pentru retailerii de electro-IT din România, se adresează posesorilor de carduri de credit Flanco Cetelem MasterCard. Aceștia pot acumula puncte la orice comerciant care acceptă plata cu MasterCard și le pot folosi ulterior pentru a cumpăra produse și servicii în rețeaua de magazine Flanco și online, pe www.flanco.ro

Te poți înscrie în programul Mereu Flanco, atunci când faci orice achiziție de la Flanco, prin completarea formularului de aderare. În cazul în care ești deja înregistrat în programul de loialitate și soliciți și o linie de credit, cu un card de credit Flanco Cetelem, contul de puncte de fidelitate se va atașa cardului tău de credit Flanco Cetelem. Dacă ai deja un card de credit Flanco Cetelem, te poți înscrie în programul Mereu Flanco, la orice nouă achiziție făcută, prin completarea formularului de aderare.

Pentru cumpărăturile efectuate în magazinele Flanco cu un card de credit Flanco Cetelem MasterCard, acumulezi 2 puncte de fidelitate pentru fiecare 1 leu cheltuit – dublu față de ritmul de acumulare atunci când este folosită o altă modalitate de plată. În plus, dacă ai un card de credit Flanco Cetelem poți colecta puncte de fidelitate și pentru cumpărături făcute cu cardul de credit Flanco Cetelem la alți comercianți – 1 punct pentru fiecare 1 leu cheltuit. La aderarea în programul Mereu Flanco primești 1.000 de puncte de fidelitate, iar dacă adaugi la cardul tău de fidelitate Flanco un card de credit Flanco Cetelem, ești răsplătit cu încă 1.000 de puncte de fidelitate. De asemenea, la aniversarea zilei de naștere, primești 1.000 de puncte de fidelitate, în fiecare an.

Poți utiliza punctele de fidelitate acumulate în cont pentru cumpărături la Flanco, pe tot parcursul anului, cu posibilitatea de cumulare cu alte promoții, exceptând unele campanii naționale, comunicate la momentul respective dar și cumpărăturile în rate cu DAE 0%.

Pentru multe informatii despre programul Mereu Flanco, le găsești accesând http://www.flanco.ro/mereu-flanco

Pentru mai multe informații despre cardul Flanco Cetelem, le găsești accesând  http://www.flanco.ro/card-cetelem

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *