RelatedPost

TOTUL DESPRE LENTILELE DE CONTACT COLORATE

TOTUL DESPRE LENTILELE DE CONTACT COLORATE

Lentilele de contact colorate iti permit sa-ti schimbi culoarea ochilor si sa-ti “recreezi” privirea: mai subtila, mai sexy sau, pur si simplu, radical diferita. Fie ca vrei sa-ti schimbi aparitia de zi cu zi sau sa fii vedeta unei petreceri de Halloween, noi am adunat cateva lucruri utile despre lentilele de contact colorate.

Majoritatea lentilelor de contact sunt create pentru a copia look-ul natural al irisului. Intrucat aceasta zona a ochilor consta in mici puncte si radieri de culoare, lentilele de contact colorate aduc un look natural prin aceste detalii specifice ochiului uman.

Sunt cateva tipuri principale de lentile de contact:

  • Lentile colorate: de regula, lentila are o nuanta de bleu sau albastru deschis; in felul acesta, vei vedea mai bine lentila in timpul manevrarii ei si va fi usor de gasit daca o scapi. Lentilele care nuanteaza nu schimba culoarea ochilor. Sunt utile ca lentile de vedere.
  • Lentilele care scot in evidenta culoarea naturala a ochilor: sunt lentile translucide si sunt un pic mai inchise decat lentilele care nuanteaza. Lentilele de contact colorate cu acest tip de nuanta sunt, de regula, potrivite pentru persoanele care au ochii colorati in culori deschise si vor sa adauge putina profunzime privirii lor, transformand culoarea irisului intr-o nuanta mai intensa.
  • Lentile colorate opace: sunt lentile de contact netransparente, care vor schimba complet culoarea ochilor. Daca ai ochii caprui sau negri, vei avea nevoie de un astfel de tip de lentila pentru a-ti schimba culoarea ochilor. Lentilele colorate opace sunt disponibile intr-o varietate de culori:  caprui, verde, albastru, violet, ametist sau gri.
  • Lentilele de contact pentru teatru: fac parte din categoria lentilelor de contact opace. Sunt folosite in filme (Pentru ochi ca ai personajelor din filme precum“Avatar” sau “Twilight”) si sunt lentile cu efecte speciale, acum disponibile intr-o varietate de stiluri publicului larg.

Lentilele de contact care ti se vor potrivi cel mai bine trebuie alese in functie de o varietate de factori, precum culoarea parului sau tonul pielii. Dar, bineinteles, alegerea trebuie facuta si in functie de ce fel de look vrei sa obtii: subtil, natural, dramatic, indraznet.

  • Lentilele colorate potrivite pentru ochii deschisi: Daca vrei sa iti schimbi look-ul intr-un mod mai subtil, ai putea sa alegi o pereche de lentile care iti intensifica propria ta culoare si care defineste cercul irisului. Daca culoarea ta naturala este albastru, ai putea sa incerci lentile de contact verzi sau gri, spre exemplu. In felul acesta, ochii tai vor arata natural, insa vor avea o nuanta frumoasa.
  • Lentilele colorate potrivite pentru ochii inchisi: Cea mai buna optiune sunt lentilele de contact opace. Pentru o shimbare naturala de look, iti recomandam un caprui-deschis (culoarea mierii) sau negru. Dar daca vrei sa iesi mai mult in evidenta, poti alege albastru, verde sau violet. Si daca pielea ta este inchisa, culorile puterice iti vor crea un look dramatic si foarte sexy.

CELE MAI MULTE OPTIUNI LE VETI GASI CHIAR IN MAGAZINUL OPTICRIS (parter).

One thought on “TOTUL DESPRE LENTILELE DE CONTACT COLORATE

  1. Avatar Velisca says:

    Vreau și eu culoarea albastra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *