RelatedPost

TOTUL DESPRE FIFA 15

TOTUL DESPRE FIFA 15

An de an, cei de la EA Sports dau lovitura cu jocurile din seria FIFA. Unul dintre cele mai tari site-uri de gaming, IGN, descrie noul joc FIFA 15 ca fiind “Mai greu, mai rapid, mai puternic, poate și mai bun”.

Jocul va apărea în Europa pe 25 septembrie.

Iată cerințele minime de sistem pentru FIFA 15:

  • Windows V/7/8/8.1 -64-bit
  • Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4 Ghz
  • 4 GB de RAM
  • 15.0 GB spațiu
  • ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
  • DirectX:11.0

CE ADUCE NOU FIFA 15 FAȚĂ DE FIFA 14?

INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ

Pentru prima dată, jucătorii își vor arăta emoțiile în timpul meciului, în funcție de ce se întâmplă pe teren. FIFA 15 aduce un număr de 600 reacții emoționale umane gândite de cei care l-au realizat, astfel, jucătorii se vor bucura la fiecare gol, vor simula durerea în cazul unei accidentări ș.a. Cei 22 jucători din teren vor întruchipa atât limbajul trupului cât și expresiile faciale aferente momentului respectiv.

DINAMISM

Ziua meciului este plină de emoții, iar fiecare suporter va avea comportament diferit, atât în funcție de ce se întâmplă pe teren cât și de țara din care provin, de exemplu suporterii vor cânta melodia aferentă clubului de care aparțin. Fiecare stadion în parte va fi autentic, conform cu realitatea iar comentatorii vor avea reacții în timp real, în funcție de cele ale fanilor. De asemenea, vor fi prezente ecrane LED, se vor reda reacții de pe banca de rezerve, precum și reacțiile antrenorilor.

TACTICI DE JOC ÎN ECHIPĂ

Renumitele tactici din rândul jucătorilor și antrenorilor vor putea fi impuse încă de la începutul jocului, ori în timpul acestuia prin joystick. În comparație cu FIFA 14, când jucătorul va căuta să preia mingea de la adversar, în FIFA 15 acesta va risca mai mult, va încerca să o preia în mod inteligent fiind în spatele jocului predefinite niște comenzi pentru adevăratul joc de echipă.

JUCĂTORI AUTENTICI

FIFA 15 aduce jucătorii următoarei generații! Detaliile mimicii feței și ale limbajului trupului vor fi evidențiate printr-o lumină specială transpusă pe fiecare jucător, astfel încât mișcările părului, reacțiile faciale vor fi remarcate mai mult ca niciodată. În funcție de vreme, jucătorii vor avea echipamentul ud, murdar sau pătat de iarbă.

STADION .. ÎN TIMP REAL

De data aceasta, adidașii jucătorilor vor lăsa urme pe gazon. Cu cât vor fi mai multe meciuri jucate pe terenul respectiv, cu atât gazonul va arăta mai uzat. Steagurile de corner se deplasează, plasa porții se va mișca în timp real, ecranele LED vor reda mult mai detaliat fazele meciului, vor fi orientate astfel încât suporterii să vizualizeze din orice unghi meciul.

CONTROL ȘI RAPIDITATE

Jucătorii nu numai că vor fi mai atletici în mișcări, ci vor avea mai mult echilibru, control, vor răspunde mai repede comenzilor. Când veți opta pentru un cadru mai apropiat al fazelor jocului, veți putea vizualiza în detaliu dribbling-urile, ca cele ale lui Leo Messi. Mișcarea mingii va schimba cu totul grafica anterioară. Fiecare atingere a acesteia îi va schimba direcția sau viteza. Vei putea experimenta fiecare pasă, fiecare mișcare din teren, controlul asupra jucătorilor va fi un pilon de bază FIFA 15.

DE LA JUCĂTOR LA JUCĂTOR

Preluarea mingii de la celălalt jucător este cu adevărat incitantă. Se vor observa mișcările umerilor, jocul de picioare, textura tricourilor, aceștia vor crea oportunități inteligente de preluare. FIFA 15 schimbă total modul în care se desfășoară competiția pentru minge.

FIFA 15 pare a fi senzațional, iar gamerii așteaptă cu nerăbdare variata cea nouă! Voi ce spuneți? Intrați în galeria foto pentru imagini din FIFA 15.

SURSE: www.yoda.ro  &  www.easports.com

One thought on “TOTUL DESPRE FIFA 15

  1. Avatar ionut says:

    este cel mai varza joc pe care l-am intalnit vreodata. de la fifa 11 incoa s-au scos numai petarde . nu mai exista hent in fifa asta. suntem la handbal unde dracu suntem.dai o gramada de bani pe un joc de rahat.daca era firma in romania ma certam grav cu ei. jucatorii au o mentalitate proasta nu se demarca calumea sau pase aiurea. unde au vazut ei in realitate sa conduci cu 2-0 si sa iei bataie cu 3-2 in min 90? eu nu am mai vazut asa ceva de la finala man.unt – bayern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *