RelatedPost

Totul despre Fidget Spinner

Copiii sunt innebuniti dupa acest “gadget”. Au lasat tabletele la o parte si au preluat acest joculet interesant. Insa nu e destinat doar pentru cei mici. Rosul unghiilor a fost inlocuit de aceasta activitate chiar si in randul adultilor. Acum ai la indemana numeroase metode care te ajuta sa iti recuperezi calmul. Jocul fidget spinner este o optiune pe care ar trebui sa o iei in considerare.

Usor de transportat si de dimensiuni reduse, fidget spinner are ca scop eliberarea tensiunii cauzate de stres. Jucaria contribuie la eliminarea obiceiurilor nesanatoase, cum ar fi fumatul sau tremuratul picioarelor. Ea te ajuta sa te relaxezi si, implicit, sa te concentrezi.

Ce este fidget spinner?

Cu toate ca a fost inventata in anii ’90 de catre chimistul american Catherine Hettinger, aceasta jucarie antistres a devenit populara anul acesta. Promovata adesea pentru beneficiile pe care le aduce asupra sanatatii, jucaria a inceput sa fie introdusa in tot mai multe scoli pentru ca le sporeste concentrarea elevilor.

Un fidget spinner este un centrifug de baza se compune dintr-un rulment in centrul unui design realizat dintr-o varietate de materiale, inclusiv alama, otel inoxidabil, plastic, titan si cupru.

Este un tip de jucarie care te elibereaza de stres, perfect pentru persoanele care muncesc la birou si nu numai. Este jucaria perfecta impotriva plictiselii, usor de tinut in buzunar si manevrat. E silentios, asa ca il poti lua la serviciu, la scoala sau in calatorii.

Cum te joci cu un fidget spinner?

Roteste aceasta jucarie antistres de-a lungul degetelor! Este suficient sa folosesti un fidget spinner pentru 3 – 5 minute, iar stresul si plictiseala vor disparea treptat. Zgomotul si timpul de rotire relaxeaza mintea insesizabil.

Cat costa un fidget spinner?

Este destul de accesibil, pretul variind intre 15 lei si 100 lei, in functie de materialul din care este confectionat si calitatea sa. Aceste jucarii sunt destul de ieftine si sunt la mare cautare si in Romania. Cei mici se intrec in tot felul de scamatorii cu acestea.

Sursa foto: Pinterest

adriana_vieriu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *