RelatedPost

TOMBOLA “Super reduceri! Super vacanta!” iti poate aduce o excursie in GRECIA! 1-31 august 2019

Campanie incheiata. CASTIGATOR: Ciausu Madalina (cumparaturi din magazinul MIZAR).

Vino in Arena Mall in perioada 1-31 august 2019, cumpara unul sau mai multe produse in valoare de minim 100 lei (pe acelasi bon fiscal) si completeaza talonul de participare primit de la lucratorul comercial al magazinului din care ai facut cumparaturi. Pasul final este sa depui talonul in urna special amenajata (parter, langa fantana arteziana) si vei intra automat in cursa pentru castigarea unei excursii pentru 2 persoane in GRECIA!

La aceasta tombola poate participa orice persoana fizica, de cetatenie romana, cu domiciliul in Romania, cu varsta peste 18 ani, care a intrat in posesia talonului si care indeplineste, in mod cumulativ, urmatoarele conditii:

a) sa faca cumparaturi de cel putin 100 lei in cadrul magazinelor participante din incinta Arena Mall in perioada 1–31 august 2019 (perioada campaniei). Conditia absolut obligatorie este ca suma de 100 lei sa fie pe un singur bon fiscal;

b) sa completeze talonul de participare primit la unul din magazinele participante la Campania „Super reduceri! Super vacanta!” cu datele personale corecte;

c) sa respecte prevederile prezentului regulament precum si orice alte indicatii date de Organizator in vederea desfasurarii in conditii normale a concursului.

Data limita de depunere a taloanelor este 31 august 2019, ora 22:00.

OBSERVATIE:  Vor fi considerate valide acele taloane de participare care sunt completate in mod lizibil si pe care s-a bifat casuta de acceptare a prelucrarii datelor personale. Fara bifarea acestei casute, nu se pot face demersurile pentru procesarea datelor si acordarea premiului.

PERIOADA CAMPANIEI: 1 – 31 august 2019

EXTRAGEREA PREMIULUI: luni, 2 septembrie 2019

In cadrul tombolei se va acorda un premiu care consta intr-o excusie in GRECIA pentru doua persoane adulte (cu toate serviciile si taxele incluse). Data exacta a excursiei va fi stabilita de comun acord, intre Arena Mall si castigator. Premiul nu este transmisibil.

Arena Mall. Cumparaturi placute! Amintiri placute!

One thought on “TOMBOLA “Super reduceri! Super vacanta!” iti poate aduce o excursie in GRECIA! 1-31 august 2019

  1. Avatar Alex says:

    Salut , si care sunt magazinele participante la concurs ? Nu stim .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *