RelatedPost

TOMBOLA “Cadouri mari pentru cei mici” & CONCERT Lora & Pepe: 31 MAI 2015

TOMBOLA "Cadouri mari pentru cei mici" & CONCERT Lora & Pepe: 31 MAI 2015

“ZIUA COPILULUI” in Arena Mall – duminica, 31 mai 2015, interval orar 10:00-13:30.

10:00 – 13:30 = depunerea taloanelor pentru tombola “Cadouri mari pentru cei mici”.

11:00 – 13:00 = prestatii Authentic Dance Academy, Clubul Artis DAIO, Fundatia Teatrala Neghinita & Palatul Copiilor.

13:00 – 14:00 = CONCERT LORA & PEPE.

14:00 = extragerea castigatorilor celor 20 biciclete si inmanarea premiilor.

TOMBOLA “Cadouri mari pentru cei mici” pune in joc 20 biciclete + 20 casti de protectie (marca Intersport), care pot fi castigate de cei care isi inscriu copiii cu varsta cuprinsa intre 4-14 ani prin completarea talonului participant. Taloanele le veti gasi in fata magazinului Intersport doar in ziua evenimentului, in intervalul orar 10:00-13:30, langa urnele special amenajate, in functie de categoria de varsta:

CATEGORIA 1: 4-6 ani = TALONUL GALBEN (5 biciclete + 5 casti de protectie)-foto

CATEGORIA 2: 6-9 ani = TALONUL ROSU (10 biciclete + 10 casti de protectie)-foto

CATEGORIA 3: 9-14 ani = TALONUL ALBASTRU (5 biciclete + 5 casti de protectie)-foto

Copiii trebuie sa fie insotiti de un adult, iar acesta sa aiba asupra sa cartea de identitate. Extragerea va fi facuta de catre PEPE, la scena, in jurul orelor 13:30.

DETALII: REGULAMENTUL OFICIAL AL TOMBOLEI

PARTENERI: INTERSPORTSapteSeri, Radio ZUDesteptarea, EST TV, REALITATEA TV, TV KIT Onesti.

LORA este cantareata si compozitoare romana, fiind una dintre cele mai talentate si apreciate artiste din Romania la momentul actual. A inceput sa cante ca backing vocalist intr-o trupa rock, intitulata “FM”, care a initiat-o singura, apoi a decis sa participe la concursul “Star Factory”, unde a luat locul 2. Dupa o participare cu succes la acest show, talentul ei nu a fost ignorat si a format o trupa alaturi de alte trei fete, intitulata Wassabi. Colaborarea s-a terminat dupa trei ani cand Lora a decis ca este timpul sa faca ceva pe cont propriu. Adrian Sina, membru al trupei Akcent, a ramas placut impresionat de vocea sa si a rugat-o sa inregistreze refrenul piesei “That’s My Name”. La inceputul lui 2010, Lora a inregistrat refrenul piesei “My Passion” care a fost un succes comercial foarte mare atat in Romania cat si in afara granitelor.

PEPE a debutat în 1996 la Ploiești, la un festival de muzică ușoară, unde a obținut premiul 3. Dar succesul a venit în 1999, când a devenit solistul fostei trupe “Latin Express”, care a introdus pentru prima dată stilul flamenco în România. Din 2000 până în prezent, evolueză individual sub numele Pepe, fiind unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică latino din România.

FOTOGRAFIILE – AICI

VIDEO – AICI & AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *