RelatedPost

TOMBOLA “ARENA MALL TE TRIMITE IN VACANTA IN GRECIA”: 01-31.07.2016

ARENA MALL TE TRIMITE IN VACANTA IN GRECIA

CASTIGATOAREA ESTE Ioana Baciu, care a facut cumparaturi din magazinul BSB.

La aceasta tombola poate participa orice persoana fizica, de cetatenie romana, cu domiciliul in Romania, cu varsta peste 18 ani, care a intrat in posesia talonului si care indeplineste, in mod cumulativ, urmatoarele conditii:

a) sa faca cumparaturi de cel putin 100 lei in cadrul magazinelor participante din incinta Arena Mall in perioada 01 iulie – 31 iulie 2016, perioada campaniei. Conditia absolut obligatorie este ca suma de 100 lei sa fie pe un singur bon fiscal;

b) sa completeze talonul de participare primit la unul din magazinele participante la Campania „ARENA MALL TE TRIMITE IN VACANTA IN GRECIA”, cu datele personale corecte;

c) sa respecte prevederile prezentului regulament precum si orice alte indicatii date de Organizator in vederea desfasurării in conditii normale a concursului.

PERIOADA CAMPANIEI: 01 iulie – 31 iulie 2016.

 REGULAMENTUL CAMPANIEI IL GASITI AICI

Pentru a participa la aceasta tombola, participantii trebuie sa completeze taloanele si sa le depuna in incinta Arena Mall, la parter, in urna special amenajata. Data limita de depunere a taloanelor este 31 iulie orele 21:00. Vor fi considerate valide acele taloane de participare care sunt completate in mod lizibil.

ARENA MALL TE TRIMITE IN VACANTA IN GRECIA talon fata

ARENA MALL TE TRIMITE IN VACANTA IN GRECIA talon verso

In cadrul tombolei se va acorda un premiu care consta intr-o excursie in Grecia, pentru doua persoane adulte si unul/doi copii, membri ai aceleiasi familii castigatoare.

Suma conține atat transportul persoanelor cat si cazarea acestora. Data exacta a excursiei va fi stabilita de comun acord, intre Arena Mall si castigatorii ulterior extragerii, insa nu mai tarziu de luna august 2016.

ARENA MALL TE TRIMITE IN VACANTA IN GRECIA

6 thoughts on “TOMBOLA “ARENA MALL TE TRIMITE IN VACANTA IN GRECIA”: 01-31.07.2016

 1. Avatar oana Nicuta says:

  Vreau costum F 2307l e adorabil!!!

 2. Avatar oana Nicuta says:

  F 2307l e adorabil

 3. Avatar toma marius says:

  TOMBOLA “ARENA MALL TE TRIMITE IN VACANTA IN GRECIA”: 01-31.07.2016
  …………………………………………………………………….
  Suma conține atat transportul persoanelor cat si cazarea acestora. Data exacta a excursiei va fi stabilita de comun acord, intre Arena Mall si castigatorii ulterior extragerii, insa nu mai tarziu de luna august 2015.
  ………………………………………………………..
  sper ca e o greseala ?!

  • Arena Mall Arena Mall says:

   Multumim! Asa este. Data exacta a excursiei va fi stabilita de comun acord, intre Arena Mall si castigatorii ulterior extragerii, insa nu mai tarziu de luna AUGUST 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *