RelatedPost

TEZYO – un nou concept de magazin, by Otter Distribution

TEZYO este un concept de magazin nou, urban si fresh, dezvoltat de OTTER Distribution, care doreste sa vina in intampinarea publicului tanar si preocupat de a-si pune in evidenta propriul stil cu produse si branduri de incaltaminte cu personalitate si atitudine. Incepand cu 9 iunie, magazinul TEZYO se afla in acelasi spatiu al fostului brand Otter – parter, langa magazinul Nissa.

TEZYO ofera publicului o varietate mare de branduri recunoscute si indragite, printre care: Otter, Epica, Le Colonel, Clarks, Geox, Le Coq Sportif, Gryxx, Aldo, Converse, Nike si Camper, The Flexx, Pepe Jeans, Santini, Diesel etc. Produsele oferite de magazinele TEZYO sunt articolele de incaltaminte pentru barbati si femei, accesorii si marochinarie, dar si incaltaminte pentru copii.

Având o colecție multi brand de încălțăminte, Tezyo încurajează libertatea de expresie a fiecărui client. Este un concept nou de magazin, care vine în întâmpinarea publicului cu articole de incălțăminte pentru orice ocazie, realizate de branduri ce și-au câștigat renumele la nivel internațional pentru că propun un design inedit.

Lansarea TEZYO a avut loc la finalul lunii decembrie 2015, odată cu deschiderea primului magazin în București, iar de atunci, brandul a crescut constant și s-a extins la nivel național.

Misiunea magazinului este de a deveni prima alegere a clienților săi în ceea ce privește articolele de încălțăminte, accesoriile, marochinăria și produsele de întreținere. Totodată, Tezyo și-a propus să devină consultantul de stil al clienților săi. Astfel, brandul comercializează o colecție generoasă de articole de încălțăminte și accesorii în vogă, pentru toate stilurile și ocaziile.

Printre valorile magazinului se numără calitatea, autenticitatea și confortul, iar în colecția Tezyo veți descoperi fie pantofi eleganți, realizați impecabil, fie pantofi ideali pentru ținutele urbane, fie pantofi casual, ce înglobează tehnologii moderne (design anatomic, tălpi flexibile și ușoare, pernuțe antișoc).

”TEZYO sustine stilul autentic și libertatea de exprimare,  este un brand despre stilul si alegerile personale ale fiecaruia, exprimarea emotiilor, despre identificarea cu tine insuti.”

(Filip Schwartz, Owner al grupului OTTER Distribution)

Iata cateva cadre din magazinul din Arena Mall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *