RelatedPost

TENDINTE DE FRUMUSETE CARE NU SE MAI POARTA IN 2015

TENDINTE_DE_FRUMUSETE_CARE_NU_SE_MAI_POARTA_IN_2015

Din dorinta de a fi perfecte, cele mai multe fete recurg la metode drastice de infrumusetare, fie recomandate de cineva, fie citite din surse nesigure, fie duse la extreme. De aceea, am intocmit o lista de “trucuri” esuate in procesul de infrumusetare. Iata-le!

#1. Unghiile cu acril foarte lungi (la mana). Pe langa faptul ca sunt inestetice, sunt si greu de manevrat.

#2. Iritatiile pe piele

#3. Lentilele de contact colorate, in special cele cu “imprimeu”.

#4. Sprancenele arcuite. Am mentionat acest aspect si in alte articole: nu se mai poarta sprancenele subtiri si arcuite. Arata de parca ar fi tatuate, rezultand acel aspect artificial de care toata lumea se fereste.

#5. Creionul de buze in culoare diferita decat cea a rujului. Aceasta combinatie a fost in voga in anii 1994 (via Spice Girls). Prin urmare, trendul a expirat.

#6. Mesele de alta culoare decat parul tau. In nici un context nu arata bine o coada de cal stufoasa, insa intr-o culoare diferita ca restul parului tau.

#7. Sclipiciul de corp. Este vorba despre sclipiciul de corp aplicat intr-un strat gros, rezultand un look ostentativ. Sclipiciul aplicat in exces se potriveste doar in contextul in care participi la o petrecere tematica.

#8. Unghiile cu acril foarte lungi (la picioare). Nici nu mai e cazul sa mentionam faptul ca, odata cu sezonul rece, sigur unghiile lungi la picioare ar fi un impediment.

#9. Pielea portocalie. Fie ca alegi sa mergi la solar, fie ca ai o crema autobronzanta si o aplici acasa, fii foarte atenta la cantitate si calitate. Nu uita ca ce-i prea mult strica!

Sunteti de acord cu observatiile de mai sus?

adriana_vieriu
by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *