RelatedPost

TE SIMȚI FRUMOASĂ, EȘTI FRUMOASĂ!

TE SIMTI FRUMOASA, ESTI FRUMOASA! blog Arena Mall Bacau

“Oamenii spun adesea că frumusețea este văzută de spectatori, însă cel mai frumos lucru despre frumusețe este să realizezi că tu ești spectatorul ei.” SALMA HAYEK (cunoscută pentru apariția în filmul Desperado, alături de Antonio Banderas, în 1995)

“Sunt frumos pentru singura persoană din lume care contează cu adevărat! Și mă refer la mine! Sunt frumos pentru mine.” RAE CARSON (autor american)

“Nu există operații estetice pentru frumusețe, decât sentimentul de fericire.” MARIA MITCHELL (astronom american)

“Cea mai mare frică este că suntem extraordinar de puternici fără să fim conștienți de asta măcar. De fapt, ne temem de ce calități avem, nu de defecte. Ne întrebăm adesea – Cine sunt eu să fiu inteligentă? Cine sunt eu să fiu talentată? Cine sunt eu să fiu frumoasă? – Cu toții avem dreptul să strălucim! Din momentul în care ne eliberăm de orice temeri, arătăm și celorlalți adevăratele calități.” MARIANNE WILLIAMSON (autoare americana)

“Fetele din orice categorie pot fi frumoase – cele slabe, cele mai grăsuțe, cele scunde, cele înalte, cele stângace, cele timide, cele introvertite, cele extrovertite și toate celelalte. Nimeni nu a spus că e ușor, deoarece societatea încă pune frumusețea în acel glob de cristal numit 90-60-90. Gândește dincolo de limite! Mizează pe faptul că în oglindă vei găsi adevărata ta frumusețe!” TYRA BANKS (moderatoare TV, face parte din elita fotomodelelor din SUA prezentând și pentru Victoria’s Secret)

“Sunt atât de frumoasă încât, uneori, oamenii plâng când mă privesc. Și asta nu are nici o legătura cu modul în care arăt, ci mi-am impus să mă simt frumoasă orice ar fi. Așa are loc saltul de la urât la frumos și invers, prin puterea pe care ți-o dai în fiecare moment. Pentru că suntem ce alegem să fim.” MARGARET CHO (actriță, designer vestimentar)

“Hai să te intreb un lucru! Din experiența ta, te-a dat afară vreun bărbat din cameră din cauza faptului că aveai 1 kg în plus? A întors vreodată spatele sau a plecat pur și simplu? NU! Pentru că nu îi pasă! În concepția lui, este în cameră cu o femeie goală, prin urmare tocmai a câștigat la loto. M-am săturat să tot zic un NU hotărât când vreau să mananc pizza, să savurez un hamburger, m-am săturat să număr caloriile din fiecare fel de mâncare. Țelul meu nu este să ajung obeză, însă dau la o parte vinovăția asta constantă. Deci, iată cum vor decurge următoarele ore: o să mâncăm pizza asta, apoi vom ciocni o bere la meciul de fotbal, iar mâine vom merge la cumpărături să ne luăm o pereche de blugi într-o mărime mai mare.” ELIZABETH GILBERT (personajul principal din filmul Eat, Pray, Love, 2010)

“Este grăsimea cel mai rău lucru care se poate întâmpla omenirii? Este grăsimea mai rea decât gelozia, răzbunarea, superficialitatea, plictisul, răutatea sau cruzimea? Eu nu cred.” JK ROWLING (autoare britanică, cunoscută pentru romanele Harry Potter)

“Călătorim peste hotare să găsim frumosul, însă ideal este să îl purtăm cu noi în fiecare loc pe care îl descoperim altfel nu-l vom găsi niciodată.” RALPH WALDO EMERSON (poet și eseist american)

“Nu ești o greșeală. Nu ești o problemă ce trebuie rezolvată. Însă nu vei înțelege asta până când nu vei înceta să te bați cu capul de pereți de rușine sau frică de propria persoană.” GENEEN ROTH (autoare americană cunoscută pentru bestsellerul Women, Food and God)

“Cea mai bună parte a frumuseții este tocmai aceea pe care nici o fotografie nu o poate arăta.” FRANCIS BACON (filosof și pictor britanic).

“Doar mergi înainte și să nu-ti pese niciodată de ce crede lumea. Fă ce ți-ai propus să faci, pentru tine.” JOHNNY DEPP (actor american, cunoscut pentru filmul Pirații din Caraibe)

“Natura nu a avut nevoie de nici o intervenție artificială să fie frumoasă. Pur și simplu a fost și este frumoasă.” SCOTT WESTERFELD (autor american știintifico-fantastic)

“Am scris cantecul “Bootylicious” pentru că, la momentul respectiv, am pus câteva kilograme pe mine și presiunea impusă de societate, aceea de a fi slabă era incredibilă. Aveam vârsta de 18 ani și nu trebuia să ma gândesc la aspectul ăsta deloc. La 18 ani trebuie să te gândești la caracterul tău, la cum te distrezi, la viitor, iar acest cântec este întocmai pentru a sublinia faptul că lumea trebuie să te accepte așa cum ești, cu sau fără kilogramele în plus. Atât! Celebrăm curbele femeii de pretutindeni, fără rușine, fără să ne ascundem.” BEYONCE (cântăreață și actriță americană; a ajuns cunoscută datorită faptului că fost principala componentă a grupului Destiny’s Child, formația de fete cu cele mai mari vânzări din istorie)

“Dacă te uiți atent la un copac, îi vei observa nodurile și crenguțele de pe fiecare ramură, lucru asemănător cu trupurile noastre. Ceea ce trebuie să reținem este faptul că frumusețea și imperfecțiunile merg împreună de minune.” MATTHEW FOXX (actor american cunoscut pentru rolurile sale Charlie Salinger în Party of Five și Jack Shephard în serialul dramă supranaturală Lost)

“Dumnezeu a făcut alegeri după rațiunea sa când m-a creat voluptoasă; de ce să mă împotrivesc deciziilor lui? Am toate cele patru membre, organele vitale sunt sănătoase, nu voi depune nici o plângere despre modul cum am fost sculptată.” DREW BARRYMORE (actriță, americană, fotomodel și producătoare de filme)

“Frumusețea nici nu merită gândită! Importantă este rațiunea! Nu vei dori o tunsoare de 50 dolari pe un cap de 50 de cenți.” GARRISON KEILLOR (umorist, autor)

“Într-adevăr, cântarul poate sa îți ofere un număr precis al relației tale cu sistemul gravitațional. Atât! Nu poate să măsoare frumusețea, talentul, calitățile, forța, țelul în viață, puterea sau dragostea. Nu reda cântarului mai multă putere decât are. Ia aminte numărul, apoi dă-te jos și trăiește-ți viața! Ești frumos/frumoasă!” STEVE MARABOLI (speaker, autor)

“Nu-mi place frumusețea gândită – nu mai este frumusețe fără pic de mister!” KARL LAGERFELD (creator de modă ce a colaborat cu Chanel, Chloé, Fendi s.a.)

“Sex appeal-ul este 50% din ce ai și 50% din ce oamenii cred că ai.” SOPHIA LOREN (actriță italiană)

“Într-o zi, a trebuit să stau la o cafea cu mine și să decidem împreună dacă mă iubesc sau nu indiferent de cum arăt! M-am săturat să mă urasc.” GABOUREY SIDIBE (actrița americană care și-a făcut debutul în 2009 în filmul Precious)

“Am un abdomen zbârcit, corpul deformat în urma a două nașteri…consider că arăt bine. Am 33 ani. Nu mă uit în oglindă și mă consider “la femme fatale” însă nimeni nu e perfect. Nu cred în perfecțiune. Însă cred în zicala <<Uite cine sunt și iată cât de imperfect pot fi!>> Sunt mândră de asta.” KATE WINSLET (actrița britanică ce a devenit cunoscută prin rolul din Titanic în care a jucat alături de Leonardo DiCaprio)

“Nu încerca să fii ceea ce nu ești. Dacă ești nervoasă, fii nervoasă. Dacă ești timidă, fii timidă. Este drăguț!” ADRIANA LIMA (supermodel brazilian, care și-a creat un nume profesional prin compania de lenjerie Victoria’s Secret)

“Cum îmi interpretează oamenii frumusețea pur și simplu nu mă interesează!” SETH GREEN (actor american, comediant și producător de televiziune)

“Să fii tu însuți într-o lume care încearcă mereu să te schimbe, este cea mai mare realizare.” RALPH WALDO EMERSON (poet și eseist american din secolul al XIX-lea)

“Am încetat într-un final să fug de propria persoană.” GOLDIE HAWN (actriță americană și moderatoare de televiziune)

“Când mă trezesc dimineața, mă simt exact ca orice femeie de 24 ani din orice parte a lumii, nicidecum Lady Gaga. Îmi spun <<Ești Stefani Joanne Angelina Germanotta, ridică-te din pat și fii tu însăți!>>” LADY GAGA (cântăreață americană, câștigătoarea a cinci premii Grammy)

 

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *