RelatedPost

Targ de CRACIUN @Arena Mall

Numai mâine nu-i poimâine, iată că vin Moș Nicole și Moș Crăciun cu daruri pentru tine și cei dragi. Cumpără din timp cadourile și nu aștepta forfota din zilele premergătoare. Astfel, vei avea timp suficient să achiziționezi tot ce ai nevoie. Inspiră-te din propunerile magazinelor din Arena Mall și vei impresiona cu siguranță.

Deși mulți consideră că este prea devreme pentru a te pregăti cu darurile de Crăciun, cu cât mai repede cu atât mai bine. Astfel ai timp pentru documentare și chiar achiziționarea cadourilor pentru a scăpa de grija lor. În plus, în perioada aceasta vei găsi cadouri la prețuri accesibile.

Craciunul e sarbatoarea care ne fascineaza, ne inspira in mod deosebit si ne face mai buni. De aceea, ca in fiecare an, in perioada noiembrie-decembrie expozantii vin in Arena Mall in haine de sarbatoare sa expuna obiectele handmade realizate cu truda tot anul.

Va asteptam cu drag in numar cat mai mare sa achizitionati accesorii handmade, ornamente de Craciun, cadouri unice, obiecte decorative, tablouri pictate manual si nu numai. Asadar, cei care iubesc frumosul si care apreciaza miile de ore de munca ale unui artizan vor gasi nenumarate lucrusoare cu tematica de Craciun.

EXPOZANTI: Casa CrystalKontabia Bacau, Craftz, Fundatia “Sfantul Ioan Bosco” Bacau, Armata Salvarii Romania s.a.

LOCATIE: etajul 1 (zona Pepco-Flanco-Sinsay-New Yorker)

Va asteptam cu drag in haine de sarbatoare sa traim magia Craciunului in #arenamallbacau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *