RelatedPost

“CADOURI PENTRU CEI MICI” ALĂTURI DE SORE MIHALACHE – 08.12.2013

Sore Mihalache

Am dat START-ul concursului “Cadouri pentru cei mici” alături de Sore !

“M-am născut să fiu artist… Viața mea are culoare pentru că îmi exprim toate sentimentele prin artă.” Sore Mihalache

Sore este o cântăreaţă de muzică POP cu influențe electro funk.
Cariera ei muzicală este una bogată, la 17 ani a participat la emisiunea “Faimoșii” – My band, by Marius Moga & Cătălin Măruță, unde au remarcat-o producătorii de la Play&Win (producătorii Innei) și au format trupa Crazy Win, alături de care a lansat piesa “Beautiful Lover” în 2009. Apoi vocea ei a propulsat-o pe scenă, alături de Cici de la Sistem, într-un proiect de cover-uri interpretate live în toată țara.

Din 2011, Sore este artist MediaProMusic, lucrează cu Smiley & HaHaHa Production, joacă în serialul “Pariu cu Viața” (ProTV), face parte din trupa LaLaBand și este un artist solo de succes. Și-a lansat primul single în 2011, “Love is music”, urmând hit-ul verii 2012 – “Different”, piesa care a depășit granițele țării fiind licențiată în Europa, Australia și Japonia, iar în februarie 2013 a lansat cel de-al treilea single, un duet cu Mihai Ristea, piesa Beautiful Life, care în timp record a ajuns una dintre cele mai bine vândute piese de pe iTunes România.

Duminică, 08 decembrie 2013, începând cu orele 11:00 AM, Arena Mall împreuna cu Sore, din „LaLa Band“, aşa cum este ea cunoscută de public, vor oferi celor mai cuminți fetițe și băieți cadouri surpriză.

Vă invităm să înscrieți copiii gratuit la Info Point (parter, în fața magazinului Zara), prin simpla completare a unui talon de participare.

ATENȚIE ! Doar primii 200 participanți care înscriu copiii cu vârsta cuprinsă între 0 – 12 ani primesc garantat cadoul surpriză.

Cadourile sunt oferite de partenerul nostru Noriel.
Ultima zi de înscriere în concurs este 05 decembrie 2013 ora 21:00.

Cadourile vor fi oferite la scena în data desfășurarii concertului, respectiv 08 decembrie 2013 ora 11:00 AM în Arena Mall. Pentru a intra în posesia cadoului este necesară participarea efectivă la eveniment.

Vă așteptăm cu drag alături de Sore !

Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de Facebook: CLICK AICI

Detalii eveniment: CLICK AICI

Regulamentul concursului îl găsiți AICI