RelatedPost

SOLUTII INGENIOASE DE MASCARE A CABLURILOR IN CASA

Le avem cu totii prin casa, acele forme alungite care se preling inestetic acolo unde ne dorim mai putin, doar pentru ca avem cu totii impresia ca nu exista o solutie. In realitate, cu putina imaginatie si creativitate, acest cabluri care strang praful din casa pot fi usor domesticite si ascunse privirii. Pentru a va inspira, va oferim in cele ce urmeaza cateva solutii ingenioase pentru mascarea cablurilor in casa.

Ce altceva poate da o masura mai relevanta imaginatiei decat transformarea unui cablu intr-o mica opera de arta, asa cum se vede in imaginea de mai jos? Firul lung de care oricine se impedica a luat acum forme pline de expresivitate pe perete, dand nastere la un contur frumos pe care cu greu l-ai discerne ca fiind trasat de un simplu cablu.

SOLUTII INGENIOASE DE MASCARE A CABLURILOR IN CASA (1)

In acelasi registru, un cablu de televizor “infloreste” deodata sub ochii nostri, scapand de acel aspect inestetic. Este o optiune la indemana si va permite sa gasiti tot atatea solutii creative cat va tine imaginatia, asa cum ne inspira si aceste imagini.

Pentru ca tot am vazut ce putem face cu valizele vechi, una dintre optiunile care se pliaza perfect pe tema discutiei noastre este “ingroparea” cablurilor de sub o comoda intr-o astfel de valiza, ferind inlantuirea de fire de ochii strainilor.

SOLUTII INGENIOASE DE MASCARE A CABLURILOR IN CASA (1)

Unii construiesc la propriu pentru a ascunde cablurile care se preling de-a lungul unui perete. Un mic gardulet din materiale pe care le aveti la indemana este o optiune atat practica, cat si estetica.

Simtul artistic manifestat din plin si in imaginea de mai jos. De data aceasta cablul imbracat in lemn se asorteaza de minune cu podeaua din acelasi material natural, dar si cu accesoriile inerte si vii care imbraca restul imaginii.

In acelasi context, luati un ghem de ata din canepa si inveliti cordonul de plastic. Nu este o operatiune dificila, iar rezultatul se pliaza foarte bine pe orice decor interior.

Sursa:  www.pinterest.com, Case Practice

adriana_vieriu
by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *