RelatedPost

SMARTPHONE-UL CU DOUA ECRANE, ACUM SI IN ROMANIA

SMARTPHONE-UL_CU_DOUA_ECRANE_ACUM_SI_IN_ROMANIA_cover

Subțire, puternic și elegant, YotaPhone 2 este noua generație de smartphone-uri cu un concept unic, ce combină familiaritatea sistemului de operare Android cu noutatea celor două ecrane sensibile la atingere, ce au două personalități diferite. Astfel, partea din spate a unui smartphone tradițional este transformată într-un ecran dinamic, intuitiv și interactiv, care rămâne permanent deschis.

YotaPhone 2 beneficiază de un display principal de tip AMOLED, cu diagonală de 5 inci și rezoluție full HD, potrivit pentru utilizare zilnică: accesarea rețelelor sociale, browsing, filme sau jocuri.

Pe partea opusă se află cel de-al doilea ecran (Yota Always-On), un E-ink monocrom de 4.7 inch, ce poate fi personalizat după preferințe, afișând doar informațiile relevante pentru tine. Acesta are o rezoluție de 960 x 540 pixeli și este ideal pentru citirea cărților electronice, a notificărilor, cât şi pentru afişarea permanentă a unor informaţii precum ora, vremea, imagini sau a altor informații reflectate de pe display-ul principal.

Cele mai importante beneficii ale ecranului Yota Always-On sunt: mai multă autonomie, discreție, comoditate, personalizare:

  • prelungește considerabil durata de viață a bateriei, putând fi folosit pentru a citi cărți până la 5 zile după o singură încărcare, având astfel un consum de 7 ori mai eficient decât ecranul principal AMOLED HD
  • oferă un unghi de vizibilitate de 180 grade și posibilitatea de lectură chiar și în lumina directă a soarelui
  • datorită posibilității de personalizare, display-ul îți oferă acces rapid și discret doar la informațiile de interes.

YotaPhone 2 are o greutate de 145 g, dimensiunile de 144 x 69,5 x 8,9 mm și este disponibil în două variante de culori, pe alb și negru. Ambele display-uri sunt protejate prin geam Corning Gorilla Glass 3.

Surse: Stil Masculin, Yoda, YouTube , YodaPhone

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *