RelatedPost

Simbolul destinului in doi? Verighetele TEILOR

verighete-Bacau-magazin-Teilor-inele-de-logodna

Teilor a creat un concept bazat in intregime pe bijuterii de aur cu diamante si pietre pretioase naturale. Bijuteriile selectate pentru vitrinele Teilor provin din toate colturile lumii, din zonele unde exista un cult al pietrelor pretioase.

Autenticitatea pietrelor pretioase este unul dintre cele mai importante criterii in procesul de selectie a pieselor, fiind urmat de nota unica data de designer bijuteriilor.

Colectiile de bijuterii exclusiviste sunt completate de colectii compuse din piese clasice pentru ea si el, cat si de categorii de produse dedicate segmentului bridal: zeci de modele de inele de logodna si verighete.

verighete-Bacau-magazin-Teilor-inele-de-logodna

Verighetele reprezinta simbolul destinului in doi, motiv pentru care vor fi purtate o viata intreaga. La Teilor vei gasi cele mai frumoase si mai durabile modele.

Brandul se focusează pe colectii de bijuterii exclusiviste, incrustate cu diamante si pietre pretioase. In Romania nu mai exista un alt retailer specializat exclusiv in bijuterii incrustate cu diamante si pietre pretioase, pozitionat ca un brand national.

verighete-Bacau-magazin-Teilor-inele-de-logodna

#TeilorBridal #Verighete #WeddingRings #PerfectMatch#TeilorDiamonds #TeilorFineJewellery

verighete-Bacau-magazin-Teilor-inele-de-logodna

One thought on “Simbolul destinului in doi? Verighetele TEILOR

  1. Avatar Buleandră says:

    As dori daca este posibil un pret informativ la primele verighete , cele cu aur alb!Va multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *