Articole similare

“SERBARILE NORMALITATII” IN BACAU. Concert: AMI: 31 oct 2015

"SERBARILE NORMALITATII" IN BACAU. Concert: AMI: 31 oct 2015

Vino SAMBATA, 31 octombrie 2015, in parcarea Arena Mall sa ne bucuram de o normalitate autentic europeana!

Agentia Nationala pentru Egalitatea de Sanse intre Femei si Barbati organizeaza in acest sfarsit de saptamana, in parcarea Arena Mall, Serbarile Normalitatii, o campanie nationala, cu un puternic focus pe comunitatile locale, parte din Proiectul “Start – o viata de calitate in siguranta”!

Proiectul “Start – o viata de calitate in siguranta”, dezvoltat de Agentia Nationala pentru Egalitatea de Sanse intre femei si barbati, in parteneriat cu Academia Nationala de Informatii “Mihai Viteazul”, isi propune sa creasca gradul de constientizare a tuturor actorilor sociali cu privire la principiile egalitatii de sanse, a fenomenului violentei domestice si traficului de persoane, la nivel national si sa dezvolte mecanisme si masuri eficiente, integrate si sistemice, pentru prevenirea, combaterea, interventia si monitorizarea violentei domestice si a traficului de persoane la nivel national.

In cadrul evenimentului, va concerta celebra cantareata AMI. De asemenea, vor fi invitati si Liviu Teodorescu si MC Adi Nartea. Va fi o zi plina de momente dedicate celor mici, activitati, dezbateri, concursuri si karaoke pentru toate varstele.

Proiectul se desfasoara in 56 de orase din tara, in perioada octombrie – decembrie 2015, si va fi marcat printr-o serie de evenimente (momente dedicate celor mici, activitati, dezbateri, concursuri, karaoke pentru toate varstele si concerte), reunite sub numele “Serbarile Normalitatii”.

In cadrul evenimentelor vor fi aduse in discutie, in mijlocul comunitatilor locale, problematica egalitatii de sanse, a violentei domestice si a traficului de persoane.

NU UITATI: Violenta domestica, lipsa egalitatii de sanse si traficul de fiinte umane nu isi au locul intr-o normalitate autentic europeana! Toate trei sunt probleme ale societatii romanesti, probleme care trebuie constientizate, dezbatute si eradicate!

Prin intermediul acestor evenimente, dar si al intregii campanii de comunicare care le va promova, ne propunem sa transmitem cateva mesaje cheie despre aceasta problematica: o societate normala exclude discriminarea, violenta domestica si traficul de persoane; toti oamenii sunt egali si trebuie tratati cu acelasi respect; egalitatea de sanse presupune ca fiecare are dreptul sa se dezvolte si sa-si implineasca visele; lipsa violentei domestice nu e o virtute, este normalitate, iar traficul de fiinte umane trebuie condamnat dur si eradicat”, se arata intr-un comunicat al Agentiei pentru Egalitate de Sanse intre Femei si Barbati.

ACCESUL LA EVENIMENT ESTE GRATUIT. Activitatile incep de la ora 11:00, iar concertele de la 18:00.

Website: www.serbarilenormalitatii.ro

Cover photo: www.inimabacaului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *