RelatedPost

SE DESCHIDE MAGAZINUL COLIN’S IN ARENA MALL!

Colin's casual wear

Se deschide un nou magazin in Arena Mall – COLIN’S. Acesta se va inaugura la finalul saptamanii si va va intampina cu oferte de sezon la articolele voastre preferate din denim si nu numai.

Colin’s s-a înființat în 1983 și este un brand de jeans cu produse casual diversificate pentru femeile și bărbații de toate vârstele, la prețuri accesibile.

Colin's_forex_595x100cm_fata-verso_12buc

Fabrica mamă se află în Turcia, însă brand-ul Colin’s este prezent în peste 38 de țări cu aproximativ 600 de magazine. In fiecare zi numarul magazinelor creste.

Colin's casual wear

Primul magazin din România s-a deschis în anul 1997 ca franciză, iar incepand cu anul 2011 brand-ul este implicat direct în procesul de extindere. Fiecare magazin nou deschis este un pas important in strategia de dezvoltare a brandului, ce isi propune extinderea in centre comerciale de interes strategic, care ofera trafic si vizibilitate crescute.

Colin's casual wear

Elementul definitoriu al brandului Colin’s este denimul, avand o varietate de modele si croieli cu o calitate superioara. Magazinul din Bacau este al 17-lea magazin deschis in Romania.

Colin's casual wear

THE BRAND WEBSITE: www.colins.com.tr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *