RelatedPost

SARBATORESTE IUBIREA ALATURI DE “THE SKY DANCE” & “TNL BACAU” – 14.02.2015

SARBATORESTE IUBIREA ALATURI DE THE SKY DANCE & TNL BACAU - 14.02.2015

FOTOGRAFIILE CU CEI DE LA THE SKY DANCE, LE GĂSIȚI PE FACEBOOK AICI & AICI

FOTOGRAFIILE CU CEI CARE S-AU CĂSĂTORIT PENTRU O ZI (TNL), LE GĂSIȚI AICI & AICI

Anul acesta sărbătorim iubirea cu activități specifice Zilei Îndrăgostiților, respectiv, concursuri, căsătorii de o zi, muzică cu tematică, momente interactive și nu numai… Prezența lui Cupidon își va face simțită prezența într-un mod inedit pe tot parcursul zilei. Cei care vor susține activitățile mai sus menționate sunt trupa de dans The Skye (Iași) și TNL (Bacău).

De asemenea, poți cumpăra nenumărate cadouri pentru el, pentru ea sau … pentru voi! De la îmbrăcăminte și accesorii, până la produse electronice și electrocasnice, toate te așteaptă … deja la reducere!

The Sky este prima trupă din România care a introdus dansul irlandez pe scenele din țară. Multiplă laureată național și internațional la diverse concursuri de dans, The Sky a fost inființată ca formație de dans modern în cadrul Casei de Cultură a Studenților din Iași în iunie 1999, de către actualul coregraf și instructor Ștefan Iulian Adrian. Începând cu aprilie 2002 formația și-a intensificat activitatea și și-a îmbogățit repertoriul artistic cu noi stiluiri de dans (rock’n roll, can-can, tribal, majorete, dans contemporan, dans modern, spaniol, cabaret, country, grecesc, tango, latino, show revue, etc.) cu care a câștigat simpatia publicului fiind invitată în numeroase spectacole locale și naționale. Nu demult trupa a început să dezvolte ideea de “The Sky Junior”. Cele două clase de copii au început sa aibă rezultate foarte bune și aprecieri din partea publicului. Trupa organizează periodic preselecții pentru întregirea echipei de dansatori încercand să-i atragă pe cei mai talentați studenți în rândurile sale. De asemenea, organizează cursuri pentru începători pentru tineri și copii, în cadrul cărora aceștia pot aborda diferite stiluri de dans (modern, irlandez, step, contemporan, dans modern).

MAI MULTE DESPRE TRUPA THE SKY DANCE – www.theskydance.ro

START: SÂMBĂTĂ, 14 FEBRUARIE 2015, ORA 12:00

TNL Bacau – “Credem în puterea fiecăruia de a munci şi de a se dezvolta bazându-se pe propriile forţe.” TNL dispune de o echipă lărgită de tineri profesionişti, care pot implementa proiectele şi iniţiativele. Tinerii Nationali Liberali oferă o soluţie viabilă pentru structurile de conducere din administraţie şi candidaţi puternici şi bine instruiţi pentru alegerile viitoare. “CĂSĂTORIILE PENTRU O ZI” au ajuns în acest la a – VII – a ediție. Nu vor lipsi din cadru momentele amuzante si emoțiile celor care se căsătoresc, fie și pentru o zi. Tinerii care se vor căsători pentru o zi vor primi un certificat de căsătorie, ca în fiecare an, realizat dintr-un material deosebit, și verighete cadou.

MAI MULTE DESPRE TNL BACĂU – www.bacau.tnl.ro

START: SÂMBĂTĂ, 14 FEBRUARIE 2015, ORA 14:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *