RelatedPost

Salonul AUTO EXPO Cybernet Auto Center: 13-15 septembrie 2019

auto-expo-salon-auto-cybernet-auto-center-septembrie-2019

Program:

  • Vineri – Sâmbătă: 10:30 – 19:00
  • Duminică: 10:30 – 14:00

Cybernet Auto Center, dealer autorizat Volkswagen, Audi, ŠKODA & Das WeltAuto, vă invită să participați la Salonul Auto Expo, desfășurat între 13 și 15 septembrie la Arena Mall Bacău.

Pe durata întregului week-end (vineri, sâmbătă și duminică) vă așteptăm pentru a testa cele mai noi modele Volkswagen, Audi și Volkswagen Autovehicule Comerciale – dar și cu alte mici surprize pregătite participanților.

În parcarea Arena Mall Bacău vor exista spații special amenajate pentru doritori, în vederea realizării de test drive-uri cu noile modele din oferta Cybernet Auto Center. La eveniment va exista și o zonă specială, destinată mașinilor rulate: Das WeltAuto.

Highlights:

  • Audi e-tron: 100% electric, 100% Audi
  • Volkswagen T-Roc: știe să impresioneze

Plăcerea electrizantă a condusului: Audi e-tron

Marca celor patru inele prezintă primul său model electric, Audi e-tron. Fie că este în mișcare sau nu, Audi e-tron este cu adevărat electrizant. Audi e-tron oferă entuziasm, în timp ce confortul său interior și acustic creează un mediu relaxant pentru pasageri.

auto-expo-salon-auto-cybernet-auto-center-septembrie-2019

Atitudinea încrezătoare îi este înscrisă în gene: Volkswagen T-Roc

Apreciați designul de calitate și un caracter de sine stătător? T-Roc iese în evidență cu designul său expresiv de crossover, cu numeroasele sale variante de personalizare și cu finisaje de calitate, până la cele mai mici detalii: T-Roc știe cum să impresioneze.

auto-expo-salon-auto-cybernet-auto-center-septembrie-2019

Vă așteptăm la salonul Auto Expo!

Pentru mai multe detalii referitoare la alte modele sau informații privind desfășurarea evenimentului, vă rugăm să ne contactați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *