RelatedPost

S-a deschis terasa MOO CAFE: 2 aprilie 2017

Deschiderea oficiala a terasei Moo Cafe Bacau

“Am creat conceptul Moo Cafe & Moo Gelato & Moo Bakery din dorinta de a ne diversifica si imbunatati gama de rasfaturi si din pasiunea pentru gusturile alese si sincere. Am cautat, am incercat si am selectionat atent dintre sute de retete italiene si frantuzesti de patiserie si cofetarie. Si le respectam intocmai, in propriile laboratoare, folosind intotdeauna ingrediente de calitate, naturale, proaspete, marea majoritate din import. Şi te invitam sa testezi singur rezultatul.

Ne este greu sa iti povestim un gust. El trebuie simtit!

Vei gasi in noua locatie (parter Arena Mall-iesirea spre parcarea din spate) cea mai buna inghetata artizanala italiana, cele mai gustoase tarte si cele mai grozave prajituri, alaturi de care poti servi o cafea atent selectionata. Bucura-te de o atmosfera de vara pe terasa special amenajata.

Tot la noi te vei delecta cu celebrele macarons sau iti vei putea personaliza oricum doresti tortul visat. Rezultatul va fi peste asteptari. Cupe cu creme pufoase, torturi cu valuri de ciocolata adevarata, ceaiuri rare… ar mai fi multe de spus dar sunt si mai multe de gustat!

Asa ca va lasam papilele gustative sa ne judece. Suntem siguri ca si voi ne veti iubi!” (Moo, Elanul Pofticios)

Terasa Moo Cafe s-a deschis DUMINICA, 2 aprilie 2017.

Va asteptam la prajituri pufoase, inghetata italiana veritabila si cocktailuri pe măsura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *