RelatedPost

S-A DESCHIS MAXI TOYS IN ARENA MALL! 05 august 2016

DESCHIDERE MAGAZIN JUCARII MAXI TOYS IN ARENA MALL: august 2016

Maxi Toys, unul dintre cei mai mari retaileri de jucarii din Europa, intra in Arena Mall la inceputul lunii august. Magazinul Maxi Toys va fi situat la etajul 1 langa magazinul ADIDAS.

Magazinele Maxitoys Romania si platforma online www.maxitoys.ro sunt administrate de SC Nicoro Trading SRL, companie care detine drepturile de franciza ale brandului belgian Maxitoys. La nivel international, Maxitoys detine o retea proprie de 280 de magazine de jucarii in Belgia, Luxemburg, Franta, Elvetia, Turcia si Italia, fiind printre cei mai puternici retaileri in piata europeana de jucarii.

Din 1997 Maxitoys face parte din grupul olandez Blokker Holding, care detine ale doua retele importante de jucarii – Bart Smit si Intertoys. Grupul Blokker detine in total peste 3000 de magazine apartinand celor 15 branduri detinute de companie.

DESCHIDERE MAGAZIN JUCARII MAXI TOYS IN ARENA MALL: august 2016

Cu o experienta de 25 de ani, Maxitoys vine in Romania cu o gama extinsa de jucarii, de peste 2500 de produse de calitate, la preturi accesibile. Misiunea noastra este sa imbunatatim experienta cumparaturilor pentru orice familie prin oferirea unor servicii profesioniste, atat in magazine cat si in mediul online, prin www.maxitoys.ro.

Rasfoieste online catalogul de vara Maxi Toys Romania si alege-ți jucariile preferate AICI!

Maxitoys, mai mult decat jucarii!

DESCHIDERE MAGAZIN JUCARII MAXI TOYS IN ARENA MALL: august 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *