Articole similare

S-a deschis magazinul TEILOR: 4 iunie 2017

Brandul de bijuterii Teilor s-a lansat in 1998, dorind sa ofere pasiune, inovatie si eleganta – exceptional reprezentate in aur si pietre pretioase. Duminica, 4 iunie 2017, s-a deschis un magazin si in Arena Mall – parter, langa magazinul Bigotti.

Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului se contureaza in jurul conceptului de inovatie – colectiile de bijuterii purtand amprenta Teilor – intr-o continua evolutie, nou si imprevizibil, elegant, dar nu intotdeauna clasic.

Teilor pune accent pe exclusivismul si calitatea produselor, fiecare bijuterie fiind creata pentru a corespunde in detalii minutiose preferintelor si personalitatii clientilor.

De peste 10 ani incearca sa satisfaca dorintele unei clientele exigente prin colectii speciale de bijuterii aur, inele de logodna si verighete cu design autentic cat si servicii la cele mai inalte standarde.

Pentru o experienta unica de achizitie va asteptam atat in magazinul din Arena Mall, cat si in cel virtual. Brandul ofera atat bijuterii aur online, cat si in magazinele din tara, unde puteti incerca toate modelele disponibile pe site si alte modele de bijuterii.

Descopera o noua viziune in aur si pietre pretioase!

Mai multe despre brand, veti gasi pe website-ul lor oficial – www.teilor.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *