RelatedPost

S-a deschis insula MYSU in Arena Mall

insula-mysu-parfumuri-parfumuri-orientale-arabesti-accesibile-iunie-logo-mysu

MYSU vine mai aproape de tine si de simturile tale cu un nou magazin! Incepand cu 1 iunie va asteptam sa descoperiti aromele senzationale in cadrul insulei din Arena Mall. In ziua inaugurarii, primii 200 de cumparatori s-au  putut bucura de cadouri surpriza.

MYSU spune povestea parfumurilor de top ACCESIBILE, cu note actuale, intr-o gama extinsa. Totul are o singura misiune: vrem sa le dam oamenilor puterea de a se exprima si a-si crea o imagine de sine experimentand un intreg Univers al produselor de calitate. Special create pentru momentele in care vrei sa te exprimi liber, parfumurile sunt florale sau orientale, lemnoase sau citrice.

Lasa aromele MYSU sa-ti spuna povestea. Parfumurile MYSU vorbesc despre originalitate, contraste si tot ceea ce te defineste. Parfumurile sunt create din pasiune de parfumieri internationali, cu atentie la detalii si la cele mai inalte standarde.

Descopera selectia de parfumuri MYSU pe www.mysuparfum.com si in cadrul insulei din Arena Mall – parter, langa fantana arteziana!

insula-mysu-parfumuri-parfumuri-orientale-arabesti-accesibile-iunie-logo-mysu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *