RelatedPost

RENDEZ-VOUS AVEC TOI-MÊME cu reduceri @MELI MELO

Meli Melo Paris a dat startul pe 2 ianuarie, la reducerile de iarna pentru colectia Rendez-vous avec toi-même. Conceptul campaniei de reduceri, #WinterSale,  este semnalat pe vitrinele magazinelor Meli Melo Paris prin stickere sub forma de brad, SALE, dar si buline cu procente atractive de pana la -50%, care te duc cu gandul la cadourile pe care le poti cumpara dupa perioada sarbatorilor, poate doar pentru tine.

Reducerile ajung pana la 50%, si vizeaza prioritar gentile cu model clasic si accesoriile dar si bijuteriile, in prima parte a perioadei. Ofertele insa nu se vor opri aici, ci vor continua pana pe 31 ianuarie.

Reducerile de sezon vor viza si magazinele Meli Melo Deco. Accesoriile pentru casa vor beneficia de reduceri de pana la 50%, aplicabile diverselor decoratiuni, dar si pieselor de mic mobilier.

Piesele din colectia Rendez-vous avec toi-même FW’19 se gasesc in magazinele Meli Melo Paris precum si online pe melimelo.ro.

 

Rendez-vous avec toi-même este numele colectiei Meli Melo Paris de toamna – iarna 2019, dedicata femeilor care exploreaza continuu in cautarea echilibrului interior, ca punct de reper si inspiratie.

Rendez-vous avec toi-même este o colectie rafinata si delicata, insa in acelasi timp practica, ce surprinde frumusetea blanda a culorilor de toamna oglindite in piese din tricot si tulle, carora li se alatura moliciunea jachetelor impletite din mohair in nuante stinse de bej, roz prafuit si visiniu palid, accentuate de coliere suprapuse, cercei oversized in tonuri de galben si chihlimbar sau bratari subtiri argintii si aramii.

 

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent detinând un total de 64 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 2 department stores, 7 magazine deco, 3 magazine în Chisinau (Republica Moldova), 3 magazine in Belgrad (Serbia) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *