RelatedPost

“RĂZUIEŞTE ÎN FORŢĂ PENTRU PREMII LEGENDARE” LA CINEMA CITY: 11.07-31.08.2014

Razuieste in forta pentru premii legendare la Cinema City Arena Mall Bacau, iulie,august 2014

Cinema City a lansat o promotie cu peste 500.000 de premii, valabila pana pe 31 august.

Mecanismul promotiei “Razuieste in forta pentru premii legendare” este simplu: mergi la film la Cinema City si, odata cu biletul, primesti cartonasul razuibil care poate ascunde un premiu instant. Tichetele intra apoi in tombola, iar participantii pot castiga 1 excursie in Dubai si 2 excursii in Grecia.

Peste 500.000 de premii își așteaptă câștigătorii în cinematografe, sansele de câștig fiind de 71.42%. Doi cinefili din trei vor câștiga în vara asta unul din cele peste 500.000 premii: bilete la film, popcorn, răcoritoare, ciocolată, excursie în Dubai sau Grecia. Câștigătorii vor putea intra în posesia premiilor până la finalul lunii septembrie.

Cele mai noi filme proiectate in cinematografele Cinema City fac parte din promotia care se incheie pe 31 august, iar castigatorii vor putea intra in posesia premiilor pana la finalul lunii septembrie. Regulamentul poate fi citit AICI!

Brandul Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Israel si din Europa Centrala si de Est. Compania isi dezvolta continuu reteaua pe o piata de peste 100 de milioane de locuitori, distribuita in sapte tari: Israel, Polonia, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Slovacia si Romania.

Din martie 2014, dupa semnarea acordului de colaborare a celor doua business-uri de cinema Cinema City International si Cineworld Plc, noua companie a devenit al doilea cel mai mare operator de cinematografe din Europa. Compania opereaza in opt tari, detine 201 cinematografe multiplex, cu un total de 1.852 sali, 18 IMAX si 6 sali 4DX.

Odata cu deschiderea Cinema City Ploiesti AFI Palace, compania extinde numarul de sali operate in Romania la 148, care insumeaza peste 26.000 de locuri, consolidandu-si pozitia de lider al pietei.

In prezent, Cinema City are 16 cinematografe in Romania, la Bucuresti AFI Palace Cotroceni si Bucuresti Sun Plaza, Arad Atrium si Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj Iulius Mall, Cluj Polus Center, Constanta, Iasi, Pitesti, Ploiesti Shopping City si Ploiesti AFI Palace, Timisoara si Targu Mures. Cinema City intentioneaza sa isi extinda portofoliul pana la finele anului 2016, cu 22 noi cinematografe in Romania.

Sursa: www.cinemacity.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *