RelatedPost

RALIUL MOLDOVEI 2015: 25-27 IUNIE

RALIUL MOLDOVEI 2015

Invitatie catre toti iubitorii de motorsport pentru a fi prezenti la probele speciale!

Programat in perioada 25-27 iunie, Raliul Moldovei Moinesti va sarbatori anul acesta a cincea editie consecutiva. Astfel, organizatorii celei de-a patra etape din sezonul 2015 al Campionatului National de Raliuri Dunlop au pregatit mai multe surprize placute concurentilor si iubitorilor de motorsport care vor fi prezenti pe marginea probelor speciale din apropierea Bacaului si Moinestiului, dar si o premiera pentru fanii raliurilor din Romania care vor putea urmari competitia la televizor.

In 2015, Raliul Moldovei Moinesti propune concurentilor un format compact, alcatuit din 11 probe speciale, impartite de-a lungul a doua zile si care masoara 126,02 km din totalul de 321,97 km ai competitiei. Astfel, vineri 24 iunie, echipajele vor parcurge patru probe, impartite in doua bucle identice, cu cate doua parcurgeri ale specialelor Trebes si Hemeius aflate in apropierea Bacaului, urmand ca ziua sa se incheie cu superspeciala Speed Park de pe circuitul de karting din oras.

In premiera pentru Romania, superspeciala va fi transmisa LIVE, in acelasi timp, de catre posturile de televiziune Dolce Sport si TVR1, incepand cu ora 17:30.

WEB: www.autorally.ro & www.raliul-moldovei.ro

FACEBOOKwww.facebook.com/RaliulMoldovei

HARTA TRASEU: http://www.raliul-moldovei.ro/harti

PARTENERI: Arena Mall, Simba Invest, Selgros, Karcher, Grafit Invest, Primaria Bacau, Vamina, Cybernet Auto Center si multi altii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *