RelatedPost

PUDRA DE BEBELUȘI ESTE MAI UTILĂ DECÂT CREDEAȚI!

PUDRA_DE_BEBELUSI_ESTE_MAI UTILA_DECAT_CREDEATI

Dacă voi credeați că pudra de bebeluși este utilă doar pentru pielea fină a bebelușului vostru, v-ați înșelat! Aplicați-o pe următoarele “obiecte” încâlcite, prăfuite, dăunătoare, lipite, murdare și totul devine mai ușor!

 1.    Un lănțișor înnodat

Pentru a nu irosi timpul destinat descâlcirii lănțișorului dimineața când te grăbești, pudrează puțin nodul format, iar cu ajutorul unui ac de cusut cei descâlci totul ușor.

2.    Mobila veche

Pudra de bebeluși este ideală pentru a scoate mirosul din sertarele pieselor de mobilier mai vechi. Pudrează în colțuri și așează-ți lucrurile în raft fără a mai avea probleme “olfactive”.

3.    Părul gras

Șampoanele uscate sunt făcute pe bază de pudră, astfel, pudra de bebeluși are un efect similar asupra scalpului cu tendințe de îngrășare. Aplică puțină pudră pe mâini și masează-ți scalpul din aproape în aproape întocmai pentru a absorbi excesul de sebum.

4.    Un somn neliniștit într-o noapte toridă de vară

Să te ordihnești într-un pat fierbinte, lipicios creează un discomfort de neimaginat, mai ales într-o noapte călduroasă de vară. Presoară puțină pudră de bebeluși aromată între așternuturi pentru a absorbi transpirația și a răcori puțin ambientul. Acum te poți relaxa!

5.    Cărți de joc lipite

Înainte de a arunca cărțile de joc pe masă, pune-le într-o pungă în care plasezi câteva lingurițe de pudră și agită conținutul. Apoi le ștergi cu un prosop uscat.

6.    O familie de furnici

Ține departe intrușii din bucătărie, baie sau balcon prin blocarea locului de unde au venit. News flash! Nu vor tolerana aroma pudrei.

7.    Petele uleioase

Nu te agita dacă ai dat pe tine dressing-ul de salată. Înlătura orice pată uleioasă cu pudră de bebeluși, deoarece aceasta absoarbe grăsimea imediat. Ulterior, poți băga haina la mașina de spălat.

8.    Gene lipsite de volum

Bloggerii de modă confirmă faptul că pudra de bebeluși aplicată cu ajutorul unui bețișor de vată pe gene, adaugă volum fără alte artificii cosmetice.

9.    Picioare aerisite

Pudrează-ți pantofii în interior și bucură-te de prospețime întreaga zi! Dacă porți șosete, pudra îți va menține pantofii uscați!

În mod paradoxal, Academia de Pediatrie din America a demonstrat că este nocivă bebelușilor dacă este inhalată. Însă, folosită cu atenție este utilă în orice gospodărie.

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *