RelatedPost

PROMOTIILE LUNII SEPTEMBRIE 2023

promotiile-lunii-septembrie-2019

Colin’s Jeans Fest @COLIN’S

Colin’s Jeans Fest te invită să explorezi stilul și să profiți de oportunități unice! Achiziționează blugi de minim 119,90 LEI până pe 2 octombrie 2023 și bucură-te de taloanele noastre răzuibile. Fiecare talon răzuibil devine un bilet către o lume plină de surprize și avantaje fashion. Fă-ți loc în agendă pentru o perioadă plină de stil și premii inedite!

Back to school @ADIDAS

Achiziționează produse din adidas store de minimum 299 lei și primești automat un voucher de -20%, pe care să îl utilizezi la achizițiile tale viitoare.

Ofertă supusă unor termene și condiții. Detalii în magazin.

Reduceri @OPTIBLU

Nu amâna! La OPTIblu ai reduceri de până la 90% la rame & ochelari de soare. În plus, ai 20% EXTRA REDUCERE la ramele cu prețul deja redus.
Profită de avantaje precum plata în rate fără dobândă și consult gratuit pentru determinarea dioptriilor.

Back to school @DEICHMANN

Back to school cu prețuri avantajoase la produsele Top Deal D+ selectate, pentru toată familia, doar în perioada 30.08 – 17.09.2023.

Soldare @LC WAIKIKI

In perioada 1 august – 14 septembrie, magazinul LC Waikiki desfasoara campania de soldare cu preturi imbatabile la articolele tale favorite.

A început cel mai mare eveniment de SALE @Kenvelo, Lee Cooper, Timeout

Bucură-te de REDUCERI DE LA -50% PÂNĂ LA -70% LA TOATE ARTICOLELE din colecția de primăvară-vară in magazinul multibrand Kenvelo, Lee Cooper, Timeout.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *