RelatedPost

PROMOTIILE LUNII OCTOMBRIE 2023

PROMOTIILE_LUNII_OCTOMBRIE_Arena_Mall_Bacau_2014

October Offers @INTERSPORT

Te asteptam in magazinele INTERSPORT sa afli totul despre <October Offers> prin intermediul careia in luna octombrie si -20% reducere la o selectie de produse.

Incepe toamna cu stil si pana la -30% reducere @BUZZ

Esti pregatit sa iti adaugi articolele preferate in colectie? Doar in aceasta luna pana pe 31.10.2023 beneficiezi de pana la -30% reducere la o selectie de produse, doar prin cardul Sport&Bonus, in toate magazinele Buzz Sneaker Station. Get ready to turn heads with your new sneakers.

Reduceri de 30% la ochelarii de soare @OPTIBLU

Vederea ta merită ceva special! La OPTIblu gasesti reduceri de 30% la ochelarii de soare! Perioada campaniei: 12 – 25 octombrie

Oferta speciala @OPTIBLU

In magazinele OPTIblu primesti gratuit rama de ochelari la cumpararea oricarei perechi de lentile. Oricand poti face si consultatia gratuit!

Achizitii cu surprize @ADIDAS

Achiziționează o pereche de pantofi adidas Originals și primești un voucher de -15% reducere pentru cumpărăturile viitoare. Mai multe detalii în magazin.

Promotie speciala @DEICHMANN

25% reducere la produsele selectate, exclusiv pentru clienții Deichmann D +, în perioada 28.09 – 09.10.2023, doar în magazine!

Colin’s Jeans Fest @COLIN’S

Colin’s Jeans Fest te invită să explorezi stilul și să profiți de oportunități unice! Achiziționează blugi de minim 119,90 LEI până pe 2 octombrie 2023 și bucură-te de taloanele noastre răzuibile. Fiecare talon răzuibil devine un bilet către o lume plină de surprize și avantaje fashion. Fă-ți loc în agendă pentru o perioadă plină de stil și premii inedite!

Back to school @ADIDAS

Achiziționează produse din adidas store de minimum 299 lei și primești automat un voucher de -20%, pe care să îl utilizezi la achizițiile tale viitoare.

Ofertă supusă unor termene și condiții. Detalii în magazin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *