RelatedPost

PROMOTIILE LUNII MAI 2021

happy may @ORSAY

In perioada 7 – 10 mai in magazinele Orsay ai 20% la toate articolele pentru achizițiile efectuate pe baza unui card de club valabil, dar și pentru membrii clubului nou înregistrați, atât în magazinul online cât și în magazinele staționare.

Oferta nu se aplică la articolele marcate cu SPECIAL PRICE, articolele reduse si cardurile cadou. Promoția nu poate fi combinată cu alte oferte.

Produsul lunii mai @KITCHEN SHOP

Apa plată îți potolește setea, dar sifonul îți potolește și pofta de ceva bun. Transformă apa plată în sifon proaspăt și sucuri acidulate după gustul tău! Aparatul SodaStream funcționează cu o simplă apăsare de buton, fără baterii, curent electric sau sticle de unică folosință. Comandă-ți aparatul Jet negru cu 30% REDUCERE și transport gratuit: https://bit.ly/32Z3PN2

40% reducere @TEZYO

In magazinul Tezyo te asteapta promotii de pana la 40% pentru intreaga colectie de pantofi sport. Vino si alege modelul potrivit stilului tau!

Perioada campaniei: 19.04 – 17.05.2021

Promotie speciala @COLIN’S

In perioada 19.04-31.05.2021 beneficiezi de o promotie speciala in magazinele Colin’s. La fiecare 600 lei cheltuiti in magazin economisesti 150 lei.

Bucura-te de mai multa ingrijire cu oferta speciala @YVES ROCHER

Descopera Revolutia Antirid de la Yves Rocher: Colagenul Vegetal. Dupa o luna de utilizare, ridurile sunt reduse, tenul isi recapata volumul, iar conturul fetei este redefinit.

Bucura-te de mai multa ingrijire cu oferta speciala: Crema contur pentru ochi OFERITA la achizitionarea unui produs pentru ingrijirea anti-age a tenului!

Profita de oferta in magazinul Yves Rocher pana pe 18 mai. Oferta este valabila in perioada 14.04-18.05.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *