RelatedPost

PROMOTIILE LUNII FEBRUARIE 2021

Valentine's Day 2016 Arena Mall_TNL Bacau

Cu drag de Martisor @OPTIBLU

Pentru mămici, bunici, soții sau chiar mătuși, la OPTIblu Romania găsești un cadou inspirat și util de mărțișor. Vino acum in magazinele OPTIblu sau pe http://bit.ly/OPTIblu_Mărțișor și descopera modelele de ochelari de soare și ramele de vedere cu prețuri mai mici cu până la 70%.

Promotie speciala @TAKKO

Perioada promotiei: 22.02.2021-18.03.2021

Câștigă o cutie de bijuterii cadou @SABRINI

Câștigă o cutie de bijuterii cadou la cumpărături mai mari de 649 de lei. Te așteptăm în magazinele Sabrini sau pe www.sabrini.ro să sărbătorim împreună luna iubirii.

Reduceri Finale de Iarna @BENVENUTI

Pana pe 28 februarie ai reduceri de pana la -60%!

Reduceri pana la 50% la articolele de sezon @DOVANI

Perioada de reducere este ideala pentru a achizitiona piese care nu se demodeaza usor. Pana pe 28 februarie la Dovani ai reducere pana la 50% la articolele de sezon.

V-Day @Sephora

Arată-ți iubirea de Valentine’s Day și surprinde-ți jumătatea cu unul dintre parfumurile preferate de la Sephora. Floral, oriental sau fructat… tu alegi ce i se potrivește. Vino în magazinul Sephora și descoperă parfumurile best-seller cu care nu ai cum să dai greș!

Iubește cum vrei, dar nu uita să-ți protejezi telefonul @CONTAKT GSM

Hei tu! Da tu! Știai că în această perioadă toată lumea e îndrăgostită?

Ei bine, noi ne-am îndrăgostit de telefonul tău și, de aceea, îți propunem un preț imbatabil la folia de silicon. În perioada 1-28 februarie, îți iubești telefonul și îl protejezi cu numai 50 de lei. Dar atenție: dragostea asta nu e pentru toată lumea, iar oferta e valabilă doar la modelele selectate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *