RelatedPost

PROMOTIILE LUNII APRILIE 2023

PROMOTIILE-LUNII-APRILIE-PASTE-2019-ARENA-MALL-IDEI-CADOURI

Bucura-te de 20% reducere la noua colectie de pantofi sport nike & adidas @INTERSPORT

Perioada campaniei: 17 aprilie – 3 mai 2023

Reduceri de sezon @LC WAIKIKI

Spring Sale @OPTIBLU

In #SpringSale îți reinnoiesti garderoba de ochelari de soare și de vedere la prețuri incredibil de mici! Ai REDUCERI de până la 50% la ochelarii care îți completează outfit-urile de primăvara. Viziteaza magazinul OPTIblu!

Oferta @VODAFONE

Mai simplu ca oricând! Meritā să te portezi! Cu Vodafone EasyTech, ai abonament nelimitat cu doar 6€/lună şi iți iei şi telefon nou.
Oferta valabila pana pe 30 Aprilie 2023.

De Paste, porneste in aventura premiilor @NORIEL

Castigi garantat un premiu instant, la fiecare cumparatura de minimum 150 lei. In plus, daca te simti norocos, inscrie-te pe noriel.ro la tragerea la sorti pentru marele premiu: o super vacanta pentru intreaga familie, intr-o destinatie la alegere, in valoarede 3.000 euro!

Promotia este valabila in perioada 20 martie – 16 aprilie 2023, in magazinele Noriel.

Adidas Nebzed @Intersport

Dezlănțuie-ți potențialul la maxim cu adidașii Adidas Nebzed. Designul lor unic și confortabil este potrivit pentru a ieși din mulțime, dar și pentru orice tip de antrenament sau activitățile din viața de zi cu zi.

Treninguri @INTERSPORT

Nu sacrifica stilul pentru a fi confortabil. – cu treningurile de la Intersport le poți avea pe amandouă. Perfecte pentru zilele încarcate, poti avea o ținută sportstyle și super lejeră.

Score for more @INTERSPORT

Ești membru Score for More? Dacă da, INTERSPORT îți oferă un voucher cadou de 50 lei, la cumpărături de minimum 350 lei. Dacă nu ești încă membru, vino în magazin și descoperă beneficiile programului!

* Campanie valabilă în perioada 30.03-27.04.2023, pentru membrii SCORE FOR MORE vechi și noi, pentru achiziții realizate în magazinele INTERSPORT. Voucher-ul în valoare de 50 de lei (cod reducere pe bonul fiscal) se acordă pentru cumpărături de peste 350 de lei, în perioada 30.03.-16.04.2023 și poate fi revendicat în magazine între 17 și 27.04.2023. Mai multe detalii la casele de marcat.

Sute de produse si servicii @FLANCO

Am reamenajat pentru tine! Magazinul Flanco din Arena Mall Bacău te asteapta cu sute de produse și servicii special alese pentru tine! Bucura-te de retur timp de 45 de zile, de programul Rabla pentru electrocasnice mari, si de transport gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *