RelatedPost

Proiectul “IMPREUNA IN BUCURIA DARUIRII” editia a IX-a: 12-13 dec 2015

Proiectul "IMPREUNA IN BUCURIA DARUIRII" editia a IX-a: 12-13 dec 2015
In perioada 2-16 decembrie 2015, Departamentul de Consiliere Profesionala din Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacau va desfasura o campanie umanitara sub titulatura “Impreuna in bucuria daruirii”, proiect social aflat la a IX- a editie. Scopul vizat este strangerea de fonduri pentru intrajutorarea copiilor nevoiasi din Bacau.
In cadrul proiectului, studentii Universitatii (dar si persoane din exterior  care au vrut sa sprijine campania noastra) au realizat o serie de produse specifice sarbatorii Craciunului: felicitari, produse handmade, quilling etc.
Aceste produse vor fi comercializate la Arena Mall, sambata (12 dec) si duminica (13 dec), in intervalul orar 18:00 – 20:00, de catre studentii voluntari si reprezentantii Ligii Studentesti (principalii parteneri ai proiectului). Cu acest prilej va avea loc si un frumos program  artistic, cu multe colinde romanesti, dar si din repertoriul international, sustinut de echipa de voluntari ai Departamentului de Consiliere Profesionala.  Fondurile colectate in urma vanzarilor vor fi distribuite unor copii nevoiasi sub forma unor pachete de Craciun.

PARTENERI: Liga Studenteasca, Asociatia Crestina de Caritate si Ajutor “Ovidenia Bacau 2005”, Asociatia Marral, Scoala Gimnaziala “Ion Creanga” Bacau, Gradinita cu Program Prelungit “Lizuca” Bacau, Scoala Gimnaziala Nr. 10 Bacau.

PUNCTE DE COLECTARE & DONATII: Corpul D, sala DP19 si Corpul B, sala BP 07

E-MAIL: dcp@ub.ro

WEBSITE: www.ub.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *