RelatedPost

Prețuri excelente în campania Summer Sale @Arena Mall

Arena Mall Bacău dă startul celui mai îndrăgit sezon din an: reducerile de vară. Te așteptam in fiecare zi de Luni până Joi (10:00-21:00) și de Vineri până Duminică (10:00-22:00) să achiziționezi piesele vestimentare favorite la cele mai bune prețuri.

Reducerile de vară au loc în general în perioada 1 august – 15 octombrie. Există însă și magazine care dau startul perioadelor de reduceri mai devreme, chiar de la mijlocul lunii iulie.

Te așteptăm cu nerăbdare la cumpărături pentru că zilele de vară au acum stilul pe care tu îl dorești. Fie că îți dorești un costum de birou, un nou fond de ten sau accesorii de vară cool, în magazinele din Arena Mall le găsești pe toate. Beneficiezi de cele mai bune prețuri la toate categoriile de produse astfel încât garderoba și casa ta să strălucească.

Dă un refresh garderobei tale și creează look-ul perfect al verii cu item-urile tale preferate la prețuri imbatabile. Actualizează-ți lista de cumpărături și investește în ceea ce ai nevoie sau în ceea ce îți doreai demult în garderobă.

Te invităm să descoperi cele mai cool articole urbane și profită de REDUCERILE MOMENTULUI la articolele pentru femei, bărbați și copii, dar și la cele din categoria casă și decorațiuni.

Arena Mall. Cumpărături plăcute! Amintiri plăcute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *