Articole similare

PREMIERELE LUNII IANUARIE @Cinema City

cinema-city-arena-mall-premiere-filme-ianuarie-2017

Anul 2017 vine cu foarte multe filme interesante! Iata care sunt cele mai asteptate premiere ale lunii ianuarie 2017 la Cinema City. Consulta periodic zilele si orele in care acestea se difuzeaza pe marele ecran aici www.arenamall.ro/cinema

#1. “ASSASSIN’S CREED” – premiera 6 ian

Desmond Miles descopera stravechea linie de asasini profesionisti din care se trage dupa ce este rapit de o organizatie ale carei origini tin de societatea secreta Cavalerii Templieri si care il trimite inapoi in timp pentru a recupera o seama de artefacte cu importantă valoare istorica.

#2. “JUSTE LA FIN DU MONDE” – premiera 6 ian

După 12 ani de absenta, Louis, un tanar scriitor, se intoarce acasa pentru a-si anunta apropiatii despre iminenta morții sale. Are loc o reuniune familiala tensionata, la care orice tentativa de empatie este sabotata de incapacitatea oamenilor de a asculta si de a iubi.

#3. “LIVE BY NIGHT” – premiera 13 ian

Pentru ca suficient curaj si ambitie garantau puterea si banii, Joe Coughlin, fiul inpectorului politiei din Boston, a renuntat de mult la rigorile legii si se bucura de beneficiile pe care i le aduce viata de infractor. Dar pana si in randul proscrisilor exista reguli, iar Joe o încalca pe cea mai importanta, furandu-i banii si amanta unuia dintre cei mai periculosi mafioti. Miscarea se incheie tragic, ducandu-l pe acesta pe un drum al razbunarii si trufiei, direct in inima mafiei din Tampa.

#4. “JACKIE” – premiera 13 ian

Filmul urmareste drama Primei Doamne a Statelor Unite in cele patru zile de dupa asasinarea presedintelui John F. Kennedy, petrecuta in 1963, in Dallas. Este o perioada pe care Jackie avea s-o descrie ca cea in care a pierdut “iubirea vietii sale”, dar a castigat “dragostea unei intregi natiuni”.

#5. “XXX: THE RETURN OF XANDER CAGE” – premiera 20 ian

Xander Cage e fortat sa iasa din exilul autoimpus si sa porneasca intr-o cursa pe viata si pe moarte pe urmele lui Xiang si al echipei extrem de periculoase conduse de acesta, pentru a smulge din mainile lor o arma cu numele de cod “Cutia Pandorei”, care, odata activata, nu mai poate fi oprita, si care ameninta sa distruga lumea asa cum o cunoastem.

#6. “SPLIT” – premiera 27 ian

Kevin, un barbat cu cel putin 23 de personalitati diferite, ajunge sa rapească trei tinere fete. Pe perioada de captivitate a fetelor, “Bestia”, o ultima personalitate a lui Kevin, incepe sa se cristalizeze.

#7. “A DOG’S PURPOSE” – premiera 27 ian

Filmul prezinta destinul unui devotat patruped care isi descopera menirea prin prisma stapanilor sai, pe care ii invata sa rada si sa iubeasca.

Tu ce filme vrei sa vezi luna aceasta la Cinema City?

Sursa: www.cinemagia.ro

adriana_vieriu
by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *