RelatedPost

PE 9 SEPTEMBRIE 2014 APPLE LANSEAZĂ …

PE 9 SEPTEMBRIE 2014 APPLE LANSEAZA I-PHONE 6

Data a fost confirmată! Pe 9 septembrie, noile device-uri Apple vor fi lansate!

Telefoanele companiei de până acum aveau o densitate a pixelilor de 326 de pixeli pe inch, la dimensiunea de 4 inci. Această densitate demonstrează calitatea ecranului și imaginii, dar și nivelul de detalii disponibil.

Potrivit CultofMac, telefonul de 4,7 inci va păstra cei 326 de pixeli pe inch, având o rezoluție de 1334×750 pixeli, de ecran Retina. Modelul de 5,5 inci va avea o densitate de 461 de pixeli pe inch, la o rezoluție 2208×1242 de pixeli, ceea ce îl transformă practic într-unul Super Retina.

Apple va introduce în sfârşit tehnologia NFC (Near Field Communication), regasită la rivalii de la Samsung. Acest avans, împreună cu tehnologia Touch ID, care permite recunoaşterea amprentei utilizatorului iPhone-ului, vor asigura clienţilor efectuarea de plăţi în siguranţă. Până acum, compania folosea sistemul sau Passbook, cu ajutorul căruia ai bilete la film, cupoane de retail, carduri de loialitate şi multe altele într-un singur loc. 

De asemenea, iPhone 6 ar putea fi echipat cu un nou cablu USB reversibil ce urmeaza să intre în producţie de serie şi, ulterior, să fie integrat şi în alte dispozitive.

Vom vedea dacă zvonurile se adeveresc, dacă vor fi două variante de iPhone 6 (cu diagonale de 4.7 și 5.5 inch) și dacă va fi lansat și iWatch-ul mult așteptat.

Nerabdător? Vezi ce alte device-uri Apple îți fac deja cu ochiul! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *