RelatedPost

Pe 1 august dăm startul campaniei “Alege destinația ta de vacanță cu Arena Mall!”

Castigatorul voucherului de calatorie este: T****** M****** care a facut cumparaturi in magazinul BENVENUTI.

Surprizele pregătite de către Arena Mall continuă! De data aceasta, cumpărăturile din luna august îți pot aduce un voucher în valoare de 2000 euro de la Dertour. Astfel, îți poți alege vacanța mult dorită și poți călători cu cine vrei tu.

Vino în Arena Mall în perioada 1-31 august 2023, cumpără unul sau mai multe produse în valoare de minim 100 lei (pe acelaşi bon fiscal) şi completează talonul de participare primit de la lucrătorul comercial al magazinului din care ai făcut cumpărături. Pasul final este să depui talonul în urna special amenajată (parter, lângă fântâna arteziană) şi vei intra automat în cursa pentru câştigarea unui voucher de 2000 euro de la Dertour!

La această tombolă poate participa orice persoană fizică, de cetăţenie română, cu domiciliul în România, cu vârsta peste 18 ani, care a intrat în posesia talonului şi care îndeplineşte, în mod cumulativ, următoarele condiţii:

  1. să facă cumpărături de cel puţin 100 lei în cadrul magazinelor participante din incinta Arena Mall în perioada 1 – 31 august 2023 (perioada de desfăşurare a campaniei). Condiţia absolut obligatorie este ca suma de 100 lei să fie pe un singur bon fiscal;
  2. să completeze talonul de participare cu datele personale corecte;
  3. să respecte prevederile Regulamentului precum şi orice alte indicaţii date de Organizator în vederea desfăşurării în condiţii normale a concursului.

Data limită de depunere a taloanelor este 31 august 2023, ora 21:00. Vor fi considerate valide acele taloane de participare care sunt completate în mod lizibil.

Data exactă a excursiei va fi stabilită de comun acord, între Arena Mall şi câştigător. Premiul nu este transmisibil.

PERIOADA CAMPANIEI: 1 – 31 august 2023

EXTRAGEREA PREMIULUI: luni, 4 septembrie 2023

Arena Mall. Cumparaturi placute! Amintiri placute!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *