RelatedPost

Participa la campania “De la mall la carnaval!” din luna decembrie si poti castiga un city break la VENETIA!

Imediat dupa ce ti-ai facut cumparaturile de Craciun si ai cumparat cadourile pentru cei dragi, te trimitem la Carnavalul de la VENETIA! Campania de cumparaturi din luna decembrie iti poate aduce un sejur pentru 2 persoane intr-una din cele mai frumose zone din Italia!

Vino in Arena Mall in perioada 1-31 decembrie 2018, cumpara unul sau mai multe produse in valoare de minim 100 lei (pe acelasi bon fiscal) si completeaza talonul de participare primit de la lucratorul comercial al magazinului din care ai facut cumparaturi. Pasul final este sa depui talonul in urna special amenajata (parter, langa fantana arteziana) si vei intra automat in cursa pentru castigarea unui city break la VENETIA!

La aceasta tombola poate participa orice persoana fizica, de cetatenie romana, cu domiciliul in Romania, cu varsta peste 18 ani, care a intrat in posesia talonului si care indeplineste, in mod cumulativ, urmatoarele conditii:

a) sa faca cumparaturi de cel putin 100 lei in cadrul magazinelor participante din incinta Arena Mall in perioada 1 – 31 decembrie 2018 – perioada campaniei. Conditia absolut obligatorie este ca suma de 100 lei sa fie pe un singur bon fiscal;

b) sa completeze talonul de participare primit la unul din magazinele participante la Campania „De la mall la carnaval!” cu datele personale corecte;

c) sa respecte prevederile prezentului regulament precum si orice alte indicatii date de Organizator in vederea desfasurarii in conditii normale a concursului.

Data limita de depunere a taloanelor este 31 decembrie, ora 18:00. Vor fi considerate valide acele taloane de participare care sunt completate in mod lizibil.

PERIOADA CAMPANIEI: 1 – 31 decembrie 2018

EXTRAGEREA PREMIULUI: 4 ianuarie 2019

REGULAMENTUL CAMPANIEI >>> AICI.

In cadrul tombolei se va acorda un premiu care consta intr-un city break la VENETIA pentru doua persoane adulte (cu toate serviciile si taxele incluse). Data exacta a excursiei va fi stabilita de comun acord, intre Arena Mall si castigator. Premiul nu este transmisibil.

Spor la cumparaturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *