RelatedPost

OBIECTELE NECESARE PENTRU O INFATISARE IREPROSABILA

7_INSTRUMENTE_NECESARE_PENTRU_O_INFATISARE_IREPROSABILA

Ne facem bugetul, răsfoim cataloagele cu noile colecții, mergem în magazinele de profil și cumpărăm! Cumpărăm, cumpărăm, cumpărăm! Însă, sunt necesare câteva instrumente simple care te vor ajuta să ai un aspect la superlativ.

#1: O OGLINDĂ MARE (în care sa te vezi întreagă)

Ați fi surprinse câte persoane nu au o oglindă mare în casă! Indiferent de designul ales în propriul cămin, este absolut necesar să aveți o oglindă de minim 1.50 m înălțime. Poate fi lipită de ușa dulapului, poate fi sprijinită de un perete, poate fi încastrată în perete. Ideea e să îți vezi întreaga siluetă în ea și să poți lua cel puțin 1 metru distanță, pentru o perspectivă corectă a proporțiilor tale și a ținutei, inclusiv încălțămintea.

#2: UN FIER DE CĂLCAT CU ABURI

Cu toții știm că hainele șifonate nu arată bine și sunt inacceptabile pentru o ținută cu adevărat armonioasă. Investiți într-un fier de călcat clasic sau cu abur pe verticală pentru a obține efectul dorit. (via ALTEX, FLANCO)

#3: UN ROLLER PENTRU SCAME

De câte ori purtați culori închise, curățați hainele cu un roller special înainte de a ieși din casă. Dacă ați omis acest aspect, folosiți rola din poșetă (în cazul în care aveți una la purtător). Dacă aveți animale de companie, cu atât mai mult trebuie să aveți o rolă la îndemână.

#4: UN KIT

Se întâmplă să avem mici accidente pe parcursul unei zile, de exemplu se desprinde nasturele de la sacou, se deșiră ațele din puloverul preferat, se descoase tivul fustei, se întinde un fir de la ciorap, ș.a. Când spunem kit, trecem în revistă o mini-trusă cu 2 ace de cusut, 2 ace de siguranță, 1-2 mosoare de ață, o forfecuță, un SuperGlue, o rolă mică de bandă dublu-adezivă, o ojă transparentă și un pachet de servețele umede. Acest kit este opțional, desigur, însă aceste mici accidente pot fi remediate pe loc dacă ai la îndemână instrumentele potrivite.

#5: CREMA DE MÂINI

O piele bine hidratată (brațe, mâini, gât, decolteu, picioare) devine genul de detaliu care îți modifică în bine aspectul (nu neapărat ținuta). Nu e nevoie să ai în geantă un recipient de 250 ml, poți cumpăra variante de tip “mostră” sau recipiente de maxim 100 ml. Pe parcursul unei zile, te speli destul de des pe mâini, motiv pentru care acestea devin uscate. Aici intervine crema de mâini.

#6: SURSE DE INSPIRAȚIE

Nimeni nu mai poate apela la scuza lipsei de inspirație stilistică! Reviste de modă, site-uri inspiraționale, bloguri de modă – toate te ajută să identifici stilul care ți se potrivește. Acestea sunt “responsive” pe orice tip de gadget, însă poți opta și pentru revistele de la chioșcurile de ziare. Există riscul ca suportul de ziare să dea pe dinafară, însă vei fi sigură că ai surse de inspirație. În varianta online, ai libertatea să salvezi și să selectezi imaginile care-ți plac chiar pe telefon, laptop sau tabletă.

#7: PUDRA DE FAȚĂ + UN GLOSS DE BUZE

Tenul arată impecabil dimineața, imediat după ce te-ai ridicat de la măsuța de machiaj. Din păcate, nu va arăta așa decât jumătate de zi. Vei retușa imediat machiajul de peste zi dacă ai la îndemână pudra compactă și un lipgloss/ruj.

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *